ONI SIGURNO NISU DEBELI I SREĆNI: Za ovim sportistima je uzdisalo pola estrade, a sada su se OTROMBOLJILI (FOTO)

Autor: M. K. V. - G. D.

Zabava

17.12.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekada najveći zavodnici sa viškom kilograma više ne liče na sebe iz mladosti.

ONI SIGURNO NISU DEBELI I SREĆNI: Za ovim sportistima je uzdisalo pola estrade, a sada su se OTROMBOLJILI (FOTO)

Foto: ST/V. LUKIĆ/Dragan Kadić, YouTube/Printscreen

Mnoge estradne zvezde, koje i te kako vode računa o svom fizičkom izgledu, vole sportiste baš zbog toga što su zgodni i imaju lepo i zategnuto telo. 

Pevačice neretko završe i u braku sa momcima koji tokom svoje uspešne sprotske karijere srce ostavljaju na terenu, kao što je to svojevremeno učinila folkerka Lepa Brena kada se udala za tenisera Slobodana Bobu Živojinovića, zatim, Nataša Bekvalac, koja se čak dva puta udavala za sportiste, vaterpolistu Danila Daču Ikodinovića, te rukometaša Ljubomira Ljubu Jovanovića. Čak je i Jelena Karleuša osvojila fudbalera Duška Tošića, kao i njena koleginica Katarina Grujić, koja je završila u braku sa Markom Gobeljićem, te ćerka Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija, koja se udala za Nemanju Gudelja. 

 

Republika

Foto: printscreen

Lepa Brena i Boba Živojinović su poznati estradni par još od osamdesetih

 

I brojne druge njihove koleginice poput Katarine Kaje Ostojić i Sandre Afrike, ne kriju da vole fudbalere, košarkaše, tenisere... Međutim, nijedna od njih ne računa na jednu okolnost, koja se, ne baš svim, ali mnogim sportistima često omakne, po završetku karijere, a to je da se ugoje do neprepoznatljivosti i potpuno zanemare svoj fizički izgled.

 

Foto: ATA Images

Slobodan Boba Živojinović krije stomak iza supruge Brene

 

Sa tim se prva susrela upravo Lepa Brena, čiji suprug, nekada šarmantni Boba, koji s godinama, istina, nije toliko izgubio na šarmu, koliko je izmenio svoj lični opis jer mu se telo usled viška kilograma potpuno deformisalo. Naš nekadašnji teniser i predsednik Teniskog saveza Srbije već godinama ima problema s  gojaznošću, koja mu ugrožava i zdravlje. Poznato je da bivši sportista kuburi sa visokim pritiskom, pa je nekoliko puta bio na dijetama koje su mu kratkoročno pomagale da smrša. Međutim, svaki put se vraćao na staro, pošto je, kako sam priznaje, veliki gurman i ne može da odoli kaloričnoj hrani.

 

Republika

Foto: instagram.com

Nikola Rađen još je ličio na sebe dok je bio sa Anom Kokić

 

Bivši suprug pevačice Ane KokićNikola Rađen, takođe se potpuno promenio. Dok je bio sa njom u braku iz kog imaju dve ćerke Ninu i Teu, još se i dobro držao. Međutim, posle razvoda, a pogotovo kada se ponovo oženio, nabacio je dosta kilograma viška. To je postalo toliko primetno kada se njegova druga žena, takođe pevačica, Milica Ristić porodila i donela na svet sina Alekseja.

 

 

Rađen je došao da ih izvede iz bolnice, a ispred porodilišta su svi u neverici posmatrali i komentarisali njegovu šokantnu promenu. Nikome nije bilo jasko kako od pravog zavodnika za kog je slovio na javnoj sceni, došao do faze da se toliko ugoji.

Nedavno je paparaco Republike uslikao i nekadašnjeg evropskog šampiona u odbojci Edina Škorića koji se od top-frajera za kojim su uzdisale brojne poznate dame pretvorio u loptu.

Foto: Republika

Edin Škorić se ugojio do neprepoznatljivosti

 

On je bio u pratnji svoje bivše supruge Ivane, koja je jedna od najlepših žena na domaćoj sceni, pa je njegova transformacija tim pre više upadala u oči, što se ona uprkos godinama ne menja. 

 

Foto: Republika

Ivana i Edin su i posle razvoda ostali u dobrim odnosima

 

Još jedan od nekada vrhunskih sportista, ali i veoma privlačnih muškaraca, Robert Prosinečki priznao je da su mu cigarete i hrana veliki porok.

 

Foto: Profimedia

Robert Prosinečki priznaje da su mu cigarete i hrana porok

 

To je rezultiralo činjenicom da legenda Crvene zvezde bude teška oko 130 kilograma, a u međuvremenu mu je nezdrav način života prouzrokovao i zdravstvene probleme, pa je imao i dve operacije tankog creva.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading