BRENA JE BILA ZALJUBLJENA U MENE, BOBA MI JE PRETIO: Kantautor tvrdi da su mu Marina i Futa UNIŠTILI ljubav sa pevačicom!

Autor:

Zabava

08.12.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kantautor Dragan Antonijević Arlekino napisao knjigu o svom odnosu sa Lepom Brenom!

BRENA JE BILA ZALJUBLJENA U MENE, BOBA MI JE PRETIO: Kantautor tvrdi da su mu Marina i Futa UNIŠTILI ljubav sa pevačicom!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Brak Lepe Brene i Slobodana Bobe Živojinovića mnogi su pokušali da uzdrmaju, ali kada je kantautor Dragan Antonijević Arlekino objavio knjigu "Tajni život sa Lepom Brenom", izbio je skandal. Kako prenosi "Svet", sada postoji ideja da se knjiga pojavi u novom tiražu.

- Knjiga je napisana po istinitoj priči. Sve je istina, osim da sam spavao sa Brenom. Brenu sam upoznao 1987. godine, kod pokojnog Rake Đokića u studiju, bio sam počastvovan što sam mogao lično da joj odsviram pesmu što su tada radili samo Marina i Futa. Bila je mnogo hladna u početku. Jednom kod Marine i Fute u stanu, Brena je pokušala da me poljubi, ali ja nisam hteo, mislio sam da ću joj dosaditi ako se to odmah desi, na samom početku poznanstva - započeo je Arlekino, pa nastavio:

Republika

Foto: Instagram.com/lepabrenaa/

Boba i Brena

- Brena je želela da bude sa mnom i bila je zaljubljena u mene, čak je i sa mnojom majkom razgovarala i rekla joj da je zaljubljena u mene i da ne zna šta da radi. Brena i ja smo stalno bili u kontaktu, nismo se toliko često viđali, jer je ona bila na turnejama, ali smo se voleli. Uradio sam joj i duet sa Džejom. Zapravo, smatram da su Marina Tucaković i njen muž Futa Radulović krivi što se ja nikada nisam oženio Brenom. U to vreme sam imao dosta spremnih tekstova i hitova koje sam hteo da snimim, ali Marina je stalno odlagala, jer se plašila da me ne izgubi, pošto sam im stalno pomagao oko tekstova i muzike.

- Da sam snimio te pesme, ja bih se obogatio i verovatno bi Brenina i moja ljubav krenula u drugom smeru. Brena se 1992. udala za Bobu i nakon toga sam odlučio da napišem ovu knjigu. Raka je Breni dao knjigu da je pročita i ona je bila oduševljena, ali Boba mi je pretio. Slao je pokojnog Šljuku da me prebije - ispričao je svojevremeno za "Svet" Arlekino.

Republika

Foto: ATA Images

Boba i Brena

Kako se navodi, pokušali su da stupe sa njim u kontakt kako bi proverili da li će izaći novo izdanje njegove knjige, ali nisu uspeli da ga dobiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading