BILO MI JE NEPRIJATNO: Dragana Mićalović progovorila o Milici Pavlović, isplivala ISTINA o pevačici

Autor:

Zabava

08.12.2023

00:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato je da se glumica Dragana Mićalović i pevačica Milica Pavlović privatno druže, što često pokazuju na svojim društvenim mrežama.

BILO MI JE NEPRIJATNO: Dragana Mićalović progovorila o Milici Pavlović, isplivala ISTINA o pevačici

Foto: e-stock agency

Glumica Dragana Mićalović bila je gost jedne televizijske emisije gde se između ostalog dotakla druženja sa pevačicom Milicom Pavlović, sa kojom je i živela kada su obe došle iz unutrašnjosti u prestoniocu.

Foto: PrintscreenInstagram

 

Naime. Dragana se prisetila situacije kada je Milicu ostavila na cedilu, što joj ova nije zamerila

- Nas dve smo se tada doselile u Beograd , tek smo iz unutrašnjosti stigle u veliki grad. Jedne večeri smo se vraćale iz provoda, tačnije ja, jer mi se jako spavalo. Ona mi je dala ključeve od stana i rekla da ja idem na spavanje, a ona ostaje još u gradu - pričala je glumica, pa nastavila:

 -Sećam se samo da sam se ujutru probudila, shvatila da Milice nema, uzela sam telefon i videla preko dvadeset poziva i poruku: “Okej, spavaš. Otišla sam kod Goge”. Nije se naljutila, njoj je bilo presmešno, a meni neprijatno” - rekla je Dragana za medije. 

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Podsećamo Milica je u nekoliko navrata javno govorila o prijateljstvu sa Draganom koje datira još iz školskih dana

- Dragana i ja se poznajemo iz srednje muzičke škole. Tačnije, upoznale smo se na pripremama za srednju muzičku školu. Od tada se poznajemo, družimo, podržavamo i u ovom velikom gradu. Sve tri sestre Mićalović pevaju fenomenalno. To svi dobro znaju. Sve tri imaju muzičku školu, ne znam da li tu informaciju znate, verujem da da. Nemam ja tu šta da se mešam, da im dajem savete i slično - rekla je Pavlovićka tada za medije

Sloboda i Dragana su, podsetimo, odavno odabrale glumu za životni poziv, dok je Mirjana krenula drugim putem.

- Mirjana je završila muzičku akademiju, a radi u EPS-u. Krenula je nekim "normalnim" putem, ima dve devojčice. U našoj kući su tri ćerke, imam četiri sestričine, nemamo nijednog dečaka - rekla je Dragana nedavno za domaće medije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading