PUKLO VELIKO PRIJATELJSTVO: Otkrivamo zašto je Nada Topčagić ispalila Lepu Lukić, pa UMESTO NA NJEN KONCERT OTIŠLA U ITALIJU!

Autor:

Zabava

23.10.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačicin suprug Zlatko Đorđević tvrdi za naš protal da je ona pevala u blizini Milana, te da joj je tu tezgu zakazao još odavno i nije mogao da otkaže ljudima.

PUKLO VELIKO PRIJATELJSTVO: Otkrivamo zašto je Nada Topčagić ispalila Lepu Lukić, pa UMESTO NA NJEN KONCERT OTIŠLA U ITALIJU!

Foto: printscreen/facebook/Nada Topcagic

Folk pevačica Nada Topčagić ispalila je koleginicu, inače veoma dobru prijateljicu, Lepu Lukić i nije se pojavila u nedelju uveče na njenom poslednjem koncertu u karijeri zbog tezge u Milanu.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Lepa Lukić je bila presrećna i nije komentarisala Nadin izostanak

Naime, kako pevačicin suprug Zlatko Đorđević otkriva za Republiku, Nada je obećala Lepi da će je podržati 27. septembra, kada je prvobitno bio zakazan njen nastup u MTS dvorani. Međutim, pošto je taj datum zbog tragičnih događaja na Kosovu i Metohiji pomeren jer je proglašen Dan žalosti, Topčagićka nikako nije mogla da se uklopi u Lepin novi termin.


- Mi smo u Italiji. Idemo ka Veneciji, kod Nadinog brata. Ona je pevala u blizini Milana, zakazao sam joj tu tezgu baš davno i nisam mogao da otkažem tim ljudima - rekao je Nadin muž za naš portal i dodao:
- Nada je htela da se pojavi kod Lepe 27. septembra, tada nije imala ništa. Ali kako je taj datum otkazan, za ovaj novi je bila zauzeta. To je cela priča.

Foto: e-stock/S.Kostić

Zlatko Đorđević i Nada Topčagić nisu se pojavili kod Lepe zbog tezge u Italiji 

S druge strane, pre koncerta svi su se raspitivali da li će Topčagićka biti na sceni s Lepom, a harmonikaš Miša Mijatović se izleteo da neće:
- Ona je nešto zauzeta. Čuo sam da je pristala da se pojavi na prvom koncertu, koji je otkazan, a za ovaj drugi je zauzeta!

Foto: Republika.rs

Harmonikaš Miša Mijatović potvrdio pred Lepin koncert da Nada ne dolazi

Lukićka je pred izlazak na binu bila presrećna i nije komentarisala to što je Topčagićka izostala.

- Organizatorka je bila baš ljuta, rekla je da su se svi odazvali, ali da je samo jedna koleginica odbila. Onda je rekla da nije vredna pomena i da je neće imenovati, pa su svi pretpostavili da je reč o Nadi jer jedino nju niko nije video. Lepa je ostala dostojanstvena i takođe ništa nije rekla o Nadinom postupku - priča izvor koji se zatekao na licu mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading