BRENA PLANIRA DA OBJAVI VRELE FOTKE: Slikala se u DONJEM VEŠU, Živojinovićima nije svejedno!

Autor:

Zabava

08.11.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je pevačica otkrila, muški članovi porodice Živojinović smatraju da je preterala!

BRENA PLANIRA DA OBJAVI VRELE FOTKE: Slikala se u DONJEM VEŠU, Živojinovićima nije svejedno!

Foto: Vladimir Lukić

Lepa Brena

Pevačica Lepa Brena napravila je provokativne fotografije kako bi reklamirala donji veš, koji, kako kaže, sakriva nepravilnosti koje mogu da muče dame. Kako je ispričala, muškim članovima njene porodice se fotografije ne dopadaju, ali ona planira da ih objavi.

- Slikala sam se u bodiju i taj seksi bodi, kada sam pokazala mojim muškim članovima, oni su rekli da je to možda malo previše ogoljeno, međutim, smatram da ću ipak te fotografije da objavim - rekla je Brena, prenosi "Grand".

Republika

Foto: Vladimir Lukić

Boba i lepa Brena

Pevačica Aleksandra Prijović se pojavila u jednom od bodija, koji je dizajnirala sestra Filipa Živojinovića, te istakla da bi prošetala pistom u kolekciji donjeg veša.

- Prošetala bih kao jedan od modela za donji veš, što da ne. Nismo pričali o tome, ali eto. Nisu pitali. Ja sam za to, za s*ksi veš. Uzela sam, neke stvari sam isprobala. Ono što sam isprobala... Sve što Filip donese, ja odmah probam... Sad sam u dobroj formi, sve što obučem, lepo mi stoji. Njegova sestra je uradila fenomenalan posao, ponosna sam na nju, Brenu, Bobu... Pitajte Filipa kako bi reagovao kad bih i ja napravila provokativne fotografije - rekla je Aleksandra za Republiku.

Republika

Foto: Vladimir Lukić

Lepa Brena

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading