"NISAM TRUDNA": Prijovićka POBESNELA zbog pitanja, pa poletela Filipu u ZAGRLJAJ!

Autor:

Zabava

08.11.2023

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica odmah demantovala glasine da je u drugom stanju!

"NISAM TRUDNA": Prijovićka POBESNELA zbog pitanja, pa poletela Filipu u ZAGRLJAJ!

Foto: Vladimir Lukić

Filip Živojinović i Aleksandra Prijović

Aleksandra Prijović se večeras pojavila na događaju koji su organizovali Živojinovići, a jedan detalj je privukao pažnju svima! Kako su preneli domaći mediji, na društvenim mrežama su sve veće spekulacije o tome da je pevačica ponovo u drugom stanju.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Aleksandra Prijović

Prijovićeva se pojavila u širokoj garderobi, a s obzirom na to da je pevačica uvek u top formi, svi su posumnjali da je zapravo u ranoj trudnoći, a ona je ovo odmah demantovala.

- Nisam trudna, to je besmislica! - rekla je besno Aleksandra, prenosi "Informer".

Republika

Foto: Vladimir Lukić

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

Mnogi su se pitali gde je Filip Živojinović, a on je bio zadužen za organizaciju, a u jednom trenutku se priključio svojoj supruzi, koju je gledao zaljubljeno, a Filip je pozirao i sa svojom majkom, Zoricom Nakić, sa kojom se uslikala i Aleksandra.

Aleksandra je dala izjavu za Republiku i otkrila nam da bi rado bila model za donji veš. Ona se večeras pojavila u bodiju koji je dizajnirala sestra Filipa Živojinovića.

- Prošetala bih kao jedan od modela za donji veš, što da ne. Nismo pričali o tome, ali eto. Nisu pitali. Ja sam za to, za s*ksi veš. Uzela sam, neke stvari sam isprobala. Ono što sam isprobala... Sve što Filip donese, ja odmah probam... Sad sam u dobroj formi, sve što obučem, lepo mi stoji. Njegova sestra je uradila fenomenalan posao, ponosna sam na nju, Brenu, Bobu... Pitajte Filipa kako bi reagovao kad bih i ja napravila provokativne fotografije - rekla je Aleksandra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading