Oštra osuda napada na maloletnog sina predsednika - Irena Vujović poručuje: Srbija ne sme da stane!

Autor:

Vesti

08.11.2023

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednica Glavnog odbora SNS Irena Vujović uputila je oštre kritike na račun opozicije zbog njihovih beskrupuloznih i zverskih napada na predsednika države Aleksandra Vučića.

Oštra osuda napada na maloletnog sina predsednika - Irena Vujović poručuje: Srbija ne sme da stane!

Foto: Tanjug/Ministarstvo zaštite životne sredine

Ovoga puta, meta napada bio je njegov maloletni sin Vukan, što je naišlo na osudu javnosti.


Vujović je istakla da su predstavnici opozicije pokazali da im u borbi za vlast nije ništa sveto. U najprljavijoj kampanji u istoriji Srbije, spustili su se na najniže moguće nivoe, napadajući maloletno dete predsednika države. Ovakva politika, kako je istakla, ne može biti prihvatljiva za građane Srbije. To nije Srbija za koju se zalaže ni predsednik Vučić, ni Srpska napredna stranka.

Ona je istakla da dok licemeri, koji se predstavljaju kao borci protiv nasilja, koriste decu za svoje političke obračune, SNS će nastaviti da se bori na častan način, kroz svoj rad za bolju budućnost svih građana, uključujući i decu opozicionih političara.

"Srbija ne sme da stane!", rekla je Vujović.


Napadi na maloletnog sina predsednika države naišli su na osudu javnosti i izazvali ogorčenje kod mnogih građana. Mnogi su istakli da je nečuveno da se deca uvlače u političke sukobe i da se koriste kao sredstvo u obračunu sa političkim neistomišljenicima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (34)

Loading
opo

08.11.2023 20:52

Podrska predsedniku i njegovoj deci! Sramota sta sebi opozicija dozvoljava.

Mihovil

08.11.2023 21:03

Kampanja opozicije nosi listu Srbija protiv nasilja a njima smeta šestogodišnji dečak!? Ko je ovde lud?

Nebojša

08.11.2023 21:09

Ovakvi ljudi, kakvi su u opoziciji ne bi smeli nikada bilo kakvu funkciju da obavljaju u Srbiji, jer ko napada decu od šest godina ne zaslužuju išta da se pitaju.

Svetislavka

08.11.2023 21:18

Podržavam vašu osudu prljave kampanje koju opozicija vodi protiv predsednika i njegove porodice. Takvo ponašanje je neetično i nedostojno političara.