U OVOJ HALJINI JOVANA JEREMIĆ DOČEKUJE PREDSEDNIKA: Zaljubljena voditeljka iznenadila SVE pred gostovanje Aleksandra Vučića! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.12.2023

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna voditeljka pokazala odevnu kombinaciju koju je spremila za večerašnju emisiju!

U OVOJ HALJINI JOVANA JEREMIĆ DOČEKUJE PREDSEDNIKA: Zaljubljena voditeljka iznenadila SVE pred gostovanje Aleksandra Vučića! (FOTO)

Foto: TANJUG/J. Ilić, instagram

U nedelju 17. decembra u Srbiji će se održati izbori, na kojima će građani birati novi sastav parlamenta, Vlade, pokrajinske skuštine u Vojvodini, kao i vlast u desetinama opština i gradova. Tačno u ponoć kreće predizborna tišina, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić biće gost televizije Pink, gde će razgovarati sa pet voditelja.

Republika

Foto: instagram.com/jovanajeremic

Jovana Jeremić pred gostovanje predsednika Srbije

Predsednika Srbije u studiju dočekaće voditelji Jovana Jeremić, Sanja Marinković, Irena Jovanović, Predrag Sarapa i Ognjen Amidžić. Jovana Jeremić se oglasila na društvenoj mreži Instagram, te otkrila publici u kojoj će haljini dočekati predsenika.

Jovana se odlučila za domaćeg dizajnera i njegovu kolekciju inspirisanu Teslom.

Republika

Foto: instagram.com/jovanajeremic

Jovana Jeremić

Inače, popularna voditeljka je nedavno pokazala svog novog dečka Dragana Stankovića, 14 godina starijeg biznismena, čiji je identitet dugo krila.

- Da, istina je, ovo je moj novi dečko. Ime mu je Dragan Stanković. Naravno, nisam ga birala po tome, ali sticajem okolnosti on je jedan od najuspešnijih privrednika u Srbiji. Slike koje ovde objavljujem nastale su iste večeri kada i ona fotografija koja je procurela u medije. U nedelju 10. decembra oženio se Draganov najstariji sin Miloš, venčao se sa predivnom Marijom sa kojom ima ćerkicu Milicu, pa smo se proveselili, proslavili svadbu, ali i krštenje Miličino. Dragan je najveća ljubav mog života, a svima vama hvala na interesovanju i čestitkama - istakla je Jeremićeva u svojoj objavi na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Jovana Jeremić sa novim dečkom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Mika

15.12.2023 16:27

Polusvet…

Goga

16.12.2023 15:16

Ma ko je ta individua🤔 Dosta više sa tim umišljeni matorkama. 😒