ČUKARIČKI SA VELIKOM NULOM: Klub sa Banovog brda završio takmičenje BEZ BODOVA!

Autor:

Sport

14.12.2023

20:50 >> 20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Brđani" su poraženi u poslednjem kolu grupne faze Lige konferencije.

ČUKARIČKI SA VELIKOM NULOM: Klub sa Banovog brda završio takmičenje BEZ BODOVA!

Foto: Starsport

Fudbaleri Čukaričkog izgubili su na gostovanju Genku u Belgiji u okviru završnog kola Lige konferencije. Klub sa Banovog brda je tako bez poena završio takmičenje u trećem po snazi evropskom takmičenju. 

Igrači Čukaričkog su bili neravnopravan protivnik za Belgijance. Nakon velikih naleta Genka u prvom poluvremenu, koji su rezultirali prvo penalom u devetom minutu, a potom i vođstvom domaćina, delovalo je kao da "brđani" nemaju čemu da se nadaju. Čak je i golman Čukaričkog bio prinuđen da napusti teren nakon povrede.

Foto: Starsport

Duel Čukaričkog i Genka u Leskovcu

Ipak, crveni karton za Matijasa Galarza, veznog igrača Genka, najavio je potencijalni preokret srpske ekipe. Čukarički je do kraja poluvremena delovao snažnije, i sa više samopouzdanja. Očekivalo se da sa takvom igrom nastave i u sledećem delu igre. Do toga nije došlo.

Genk je udvostručio svoju prednost u 57. minutu preko fantastičnog Pejntsila koji je bio ponajbolji igrač na terenu danas. Krilo Belgijanaca je u više navrata bežalo defanzivcima Čukaričkog i tako predstavljao veliku opasnost po gol srpske ekipe. 

Nakon primljenog drugog gola nije delovalo kao da Beograđani imaju snage i motivacije da pruže otpor domaćinu i pored igrača više. Izabranici Igora Matića su izgledali bezopasno, i više je ličilo da će Genk doći do trećeg pogotka nego Čukarički do prvog. Imao je Genk još šansi do kraja, ali se utakmica završila rezultatom dva prema nula. 

Fudbaleri Čukaričkog su svoje takmičenje u Evropi okončali kao poslednjeplasirani u grupi sa nula bodova. Genk se takođe nije uspeo kvalifikovati s obzirom da su na krajnjem obračunu bodova imali poen manje od Ferencvaroša. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading