DESETODNEVNO USIJANJE: Sve je spremno za spektakl - Zvezda i Partizan stižu na Staro sajmište!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.12.2023

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve što srpski fudbal u ovom momentu može da prikaže, okupiće se na stadionu novobeogradskog Brodarca.

DESETODNEVNO USIJANJE: Sve je spremno za spektakl - Zvezda i Partizan stižu na Staro sajmište!

Foto: Foto FK Brodarac

Fudbalski klub Brodarac iza sebe ima ne baš najuspešniju polusezonu. Novobeograđani su u okviru Srpske lige Beograd jesenji deo takmičenja okončali na pretposlednjoj 15. poziciji sa svega deset osvojenih bodova i potpuno je jasno da ih u narednim mesecima očekuje grčevita borba za opstanak.

 

I pored navedenog, klub sa Starog sajmišta veliku pažnju poklanja mlađim uzrasnim kategorijama, a u tom cilju decembar mesec se može smatrati i revijom omladinskog fudbala na stadionu "podno tramvajskog mosta".

Naime, u periodu od 14. do 24. decembra održaće se turnir "Brodarac 2023" na kojem će učešće uzeti pored domaćeg sastava i omladinci Crvene zvezde, Partizana, Vojvodine, Čukaričkog, Voždovca, IMT-a i Jedinstva sa Uba.

Osam ekipa će biti podeljeno u dve grupe, a turnir će startovati 14. decembra kada će se sastati ekipe Partizana i Čukaričkog, odnosno Crvene zvezde i novobeogradskog IMT-a.

- Omladinski turnir "Brodarac 2023":

Grupa A: Partizan (Beograd), Čukarički (Beograd), Brodarac (Novi Beograd), Voždovac (Beograd)

Grupa B: Crvena zvezda (Beograd), IMT (Novi Beograd), Vojvodina (Novi Sad), Jedinstvo (Ub)

Foto: Foto FK Brodarac

Raspored omladinskog turnira "Brodarac 2023"

 

Nakon jednokružnog bod sistema, dve najbolje ekipe iz obe grupe plasiraće se u polufinale, a veliko finale kao i meč za treće mesto na programu su 24. decembra.

Treba napomenuti da su svi učesnici predstojećeg turnira učesnici i elitnog ranga srpskog omladinskog fudbala. Jesenje lovorike u Omladinskoj ligi Srbije ponela je ekipa IMT-a koja je prvi deo šampionata okončala sa šest bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu i sedam u odnosu na Partizan.

Ostaje da se vidi hoće li mladi "traktoristi" i ovoga puta biti uspešniji od mladih nada Večitih rivala.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading