ČUKARIČKI SA IGRAČEM VIŠE I GOLOM MANJE: "Brđani" na poluvremenu gube minimalnom razlikom!

Autor:

Sport

14.12.2023

20:00 >> 20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čukarički na poluvremenu gubi od ekipe Genka, ali u nastvku treba očekivati ofanzivu gostiju.

ČUKARIČKI SA IGRAČEM VIŠE I GOLOM MANJE: "Brđani" na poluvremenu gube minimalnom razlikom!

Foto: Starsport

Fudbaleri Čukaričkog

Fudbaleri Čukaričkog igraju završno kolo Lige konferencije protiv Genka u Belgiji. Na poluvremenu se domaćin nalazi u minimalnoj rezultatskoj prednosti, ali i igračkom zaostatku.

"Brđani" su primili gol 21. minutu posle snažnih napada Genka. Samo dva minuta ranije, Belgijanci su pogodili stativu, a već u sledećem napadu uspeli da povedu.  

Da stvar bude još gora, golman Čukaričkog Nenad Filipović nije bio u stanju da nastavi utakmicu, tako da je među stative bio primoran rezervni golman, Nemanja Belić.

Ipak, u 32. minutu dešava se nešto što bi utakmicu moglo da okrene u korist Beograđana. Igrač Genka je nakon provere iz VAR sobe dobio crveni karton jer je udario defanzivca Čukaričkog kopačkom u glavu. 

Foto: Starsport

Fudbaleri Čukaričkog

"Brđani" su se tada otvorili i krenuli da napadaju. Deluje da bi Čukarički mogao da osvoji bodove ukoliko nastavi da koristi brojčanu prednost na terenu. 

Podsetimo, klub sa Banovog brda nema ni teoretske šanse da se domogne druge faze takmičenja, te za njih ova utakmica predstavlja samo šansu za prve bodove u Evropi. Sa druge strane Genk ima imperativ pobede, ali im je potrebno i da se poklope kockice na drugom duelu F grupe između Fjorentine i Ferencvaroša. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading