ČUKARIČKI BEZ TRENERA NA GENK! Matić propušta utakmicu u Beligiji

Autor:

Sport

13.12.2023

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef stručnog štaba "brđana" neće moći da predvodi svoj tim.

ČUKARIČKI BEZ TRENERA NA GENK! Matić propušta utakmicu u Beligiji

Foto: Starsport

Fudbaleri Čukaričkog gostuju u četvrtak Genku (18.45) u završnom kolu Lige konferencije. U ovom meču ekipa sa Banovog brda neće imati glavnokomandujućeg sa klupe Igora Matića.

U finišu meča protiv Ferencvaroša bilo je dosta nervoze i sudija je pokazao treneru Čukaričkog crveni karton, što za sobom povlači automatsku kaznu UEFA za narednu utakmicu. Ovo je konačna odluka komisije iz Niona.

Pravila su jasna, ali strateg “brđana” ima pravo da učestvuje u pripremi utakmice, odnosno može da vodi zvanični trening pre meča. Takođe sme i da pruži izjavu na konferenciji za novinare. 

Foto: Starsport

Meč Čukaričkog i Genka u Leskovcu

Ono što neće smeti jeste da sedi na klupi, odnosno da ulazi u svlačionicu svog tima na poluvremenu i pre utakmice. Umesto njega ekipu će predvoditi prvi pomoćni trener Goran Stanić.

Čukarički je oslabljen izostankom nekoliko povređenih igrača, a u Belgiju nije otputovao ni Vukašin Jovanović. Defanzivac je dobio dva žuta kartona protiv šampiona Mađarske i odradiće utakmicu suspenzije. 

Za  Čukarički ova utakmica nema rezultatski značaj. Iako su izabranici Igora Matića ostali bez svake šanse za prolazak u narednu fazu, ostala im je borba za prve evropske bodove u klupskoj istoriji.

Standings provided by Sofascore

Sa druge strane, večerašji protivnik tima sa Banovog brda ima imperativ pobede jer im druga faza takmičenja još nije u potpunosti izmakla. Zato treba očekivati uzbudljivu i otvorenu utakmicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading