TUKLI MUŠKARCA LOPATOM U GLAVU, PA GA POKRALI! Strava i užas kod Bavaništa: Kad je pao, nastavili da ga biju!

Autor:

Hronika

13.12.2023

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ranije u toku večeri iz kuće oštećenog protivpravno prisvojili jedan motorni trimer, bicikl i akumulator.

TUKLI MUŠKARCA LOPATOM U GLAVU, PA GA POKRALI! Strava i užas kod Bavaništa: Kad je pao, nastavili da ga biju!

Foto: ST/N. MANDIĆ, Shutterstock

Policija izvršila hapšenje

Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu, zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo u saizvršilaštvu, prema osumnjičenima S. N. (26) i D. N. (27) određen je pritvor u trajanju od 30 dana zbog okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na oštećenog i svedoke.

Osumnjičenima se stavlja na teret da su dana 08.12.2023. godine, oko 4 časa ujutru u Bavaništu najpre oštećenog sačekali ispred njegove porodične kuće, nanevši mu tom prilikom udarac metalnom lopatom u predelu glave, od kojeg udarca je oštećeni pao na zemlju, nakon čega je zadobio još jedan udarac lopatom u predelu ruku kao i udarac nogom u predelu lica.

Nakon što se oštećeni pridigao i stigao do svoje kuće na kojoj su ulazna vrata već bila razvaljena, osumnjičeni su ga sustigli i uz pretnju da će ga prebiti od njega oduzeli novac u iznosu od 11000 dinara i mobilni telefon, dok su ranije u toku večeri iz kuće oštećenog protivpravno prisvojili jedan motorni trimer, bicikl i akumulator.

Krivično delo razbojništvo čini svako ko upotrebom sile protiv nekog lica ili pretnjom da će neposredno napasti na život ili telo oduzme tuđu pokretnu stvar u nameri da njenim prisvajanjem sebi ili drugom pribavi protivpravnu imovinsku korist.

Prema osumnjičenima S. N. (26) i D. N. (27) određen je pritvor u trajanju od 30 dana zbog okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na oštećenog i svedoke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading