"PSIHOPATE TREBA DA ODGOVARAJU": Ceca se oglasila nakon hitne EVAKUACIJE: Preživela sam i gore BOMBE!

Autor:

Zabava

14.12.2023

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetlana Ceca Ražnatović je danas morala da napusti snimanje novogodišnjeg programa zbog dojave o bombi!

"PSIHOPATE TREBA DA ODGOVARAJU": Ceca se oglasila nakon hitne EVAKUACIJE: Preživela sam i gore BOMBE!

Foto: instagram.com/cecaraznatovic, Shutterstock

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović našla se na snimanju novogodišnjeg programa u studiju RTS-a na Košutnjaku kad je dojavljeno da se u zgradi nalaze eksplozivne naprave, zbog čega je usledila hitna evakuacija. 

Nakon drame na snimanju novogodišnjeg programa, oglasila se Ceca.

- Apsolutno nisam bila uznemirena. Mnogo smo mi gorih bombi preživeli da bi nas sad ludaci, manijaci, psihopate plašili. Ajde što plaše odrasle ljude, to je jezivo, ali ovo što se dešava po školama, što plaše decu, to je apsolutno neprihvatljivo i treba da bude najstrože sankcionisano. Što se mene tiče, baš me briga - rekla je Ceca.

Republika

Foto: Republika

Ceca u studiju na Košutnjaku

Ceca se vratila na snimanje novogodišnjeg programa nakon hitne reakcije nadležnih organa. Podsetimo, na Košutnjaku, u zgradi RTS-a, dojavljeno je da se nalaze eksplozivne naprave, što je izazvalo evakuaciju zgrade. U trenutku dojave, u zgradi se nalazila Ceca Ražnatović, koja je, zajedno sa prisutnima napustila zgradu. Konstrakta, koja se trenutno nalazi u zgradi, izjavila je da je stigla par minuta nakon što se situacija smirila, te da nije bila upućena u sve detalje.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova izvršili su preglede prostorija uz pomoć Kontradiverzione ekipe kako bi utvrdili sve okolnosti i osigurali bezbednost zgrade RTS-a. Ekipa portala Republika našla se na licu mesta, a u nastavku možete videti i snimak reakcije pripadnika MUP-a.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading