SVI DETALJI SVADBE JOVANE JEREMIĆ I BIZNISMENA: O potezu Dragana Stankovića će pričati svet!

Autor:

Zabava

14.12.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivamo sve detalje o svadbi Jovane Jeremić i biznismena Dragana Stankovića!

SVI DETALJI SVADBE JOVANE JEREMIĆ I BIZNISMENA: O potezu Dragana Stankovića će pričati svet!

Foto: Privatna arhiva

Jovana Jeremić i Dragan Stanković

Voditeljka Jovana Jeremić obelodanila je da ima novog dečka biznismena, a kako mnogi pričaju, ta ljubav već sad je toliko velika da par već razmišlja o svadbi! Kako Republika saznaje, voditeljka i biznismen bi pravili svadbu po svim srpskim običajima, a na kojoj bi se sjatilo pola estrade da peva Jovani s obzirom na to da ima mnogo prijatelja u ovim krugovima.


- Jovana i njen dečko Dragan Stanković se ludo vole. To traje već neko vreme, ali ona nije htela da se o tome priča niti da se eksponira njena veza u javnosti. Kad su uhvaćeni na javnom mestu, Jovana je sve potvrdila. Svakako nema šta da krije, kod nje je sve transparentno. Inače, ako dođe do svadbe, pa tu će da se sjati cela estrada! Svi će hteti da pevaju Jovani, ona s mnogima ima drugarski odnos, to bi sigurno bila svadba decenije. Aleksandra Prijović bi bila među prvima koja bi bila na veselju, Jovana mnogo voli njene pesme, a o Milici Pavlović da ne pričamo - priča nam izvor blizak voditeljki, a pevačica Maja Nikolić tvrdi da bi oberučke prihvatila da zapeva kod Jeremićke na veselju, i to među prvima:

Foto: Pink

Jovana Jeremić u jutarnjem programu

- Kad je Jovana rekla da je ponovo u vezi, prva sam joj čestitala. Verujem u ljubav i nekako mi intuicija govori da je to ona prava. Videćemo, sve će se brzo odvijati u jednom lepo smeru. Pevam im na svadbi, ovo će biti večna ljubav, osećam to! Želim Jovani sve što želim i sebi od srca! Samo se prava ljubav računa! Sve ostale su samo broj. Ona je princeza i zaslužuje svu sreću ovog sveta!

Foto: Pink

Jovana Jeremić pokazuje srce Draganu

Pozvali smo voditeljku da bismo je pitali da li planira venčanje u skorije vreme, a ona je za naš list rekla da još ne planira svadbeno veselje, ali da se raduje što pevači već sad potvrđuju da bi voleli da upriliče njeno slavlje:

Foto: Nikola Mutić

Maja Nikolić hoće da peva Jovani na svadbi

- Ako dođe do svadbe, ne bih imala ništa protiv da mi Maja peva, a verujem da će tu biti još mnogo njih. Pevači i pevačice mene stvarno vole, kao i ja njih! Uživam u ljubavi i ne bih previše da to sada bude udarno u medijima. Već sam sve rekla na ovu temu što se mog partnera tiče.


Podsećamo, Jovana je prekjuče otkrila da se zabavlja s Draganom Stankovićem, koji je 14 godina stariji od nje i koji važi za jednog od najuspešnijih privrednika u Srbiji.

Nisam s Draganom jer je biznismen


Voditeljka je rekla da momka nije birala po tome čime se bavi i koliko je uspešan i tvrdi da su im se energije poklopile.

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić ima novog dečka biznismena

- Momak mi se zove Dragan Stanković i jedan je od najuspešnijih privrednika u Srbiji. Naravno, nisam ga birala po tome. Dragan je najveća ljubav mog života i spojila nas je lavovska energija. Slike koje sam objavila, a na kojima smo zagrljeni, od sredine su decembra. Tada se oženio Draganov najstariji sin Miloš, venčao se s predivnom Marijom, s kojom ima ćerkicu Milicu, pa smo se proveselili, proslavili svadbu, ali i Miličino krštenje - objasnila je voditeljka kada je na društvenim mrežama potvrdila vezu.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading