MILICA PAVLOVIĆ ODBILA PRIJU: Zbog ovoga nije želela da nastupa sa njom u Zagrebu!

Autor:

Zabava

11.12.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović otkrila je da joj je za ove dve koleginice žao što nisu pevale na njenom koncertu!

MILICA PAVLOVIĆ ODBILA PRIJU: Zbog ovoga nije želela da nastupa sa njom u Zagrebu!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Instagram.com

Mlada pevačica Aleksandra Prijović nedavno je otkrila da je imala veliku želju da joj na koncertima u Zagrebu gošća bude Milica Pavlović, međutim, to ipak nije bilo moguće ostvariti. Ipak, Milica se pojavila na koncertu druge večeri i sa prijateljima uživala u provodu. Prijovićeva je otkrila da je Pavlovićeva bila jako vesela i ponosna, te je istakla da su njih dve razgovarale nakon koncerta, ističući značaj njihovog zajedničkog puta od početka do danas.

Prijovićeva je izrazila žaljenje što Tanja Savić i Milica Pavlović nisu mogle da budu njene gošće, iako je to jako želela, naglašavajući da uvek podržava kvalitet i rad svojih kolega. Ona je istakla da voli kada njeni mlađi kolege dođu i da se svi zajedno podržavaju i daju vetar u leđa jedni drugima.

Meni je žao što Tanja Savić i Milica Pavlović nisu mogle da budu moje gošće, iako sam to jako želela, jer poštujem njihove karijere i sve ono što one rade. Uvek sam tu, da podržim kvalitet, rad, nešto što vredi, što publika voli - rekla je ona.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Aleksandra Prijović

U ovom slučaju, Milica je tu mojih godina, Tanja je malo starija, ali volim kada moje mlađe kolege dođu, svi se zajedno podržavamo i dajemo vetar u leđa jedni drugima. Još jednom želim da se zahvalim Milici, pošto nije bila gost na koncertu, nije mogla, ali je došla ispala je jedan veliki car. Podržala me i bila je jako vesela, bila je ponosna. Nas dve smo pričale nakon koncerta i rekla mi: 'Radujem se, jer smo nekada nas dve zajedno počele, a pogledaj gde smo danas'! - istakla je ona za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading