PRIJA PUKLA PREKO 84.000 EVRA NA KRPICE: Jedna noć u Zagrebu razlikovala se od ostalih, a evo i zbog čega!

Autor:

Zabava

08.12.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović na drugom koncertu u Zagrebu nosila je odelo koje košta preko 28.000 evra!

PRIJA PUKLA PREKO 84.000 EVRA NA KRPICE: Jedna noć u Zagrebu razlikovala se od ostalih, a evo i zbog čega!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Aleksandra Prijović

Aleksandra Prijović, popularna pevačica, poznata je ne samo po svojim hitovima, već i po  modnom ukusu i luksuznim stajlinzima koje nosi na svojim koncertima. Na nedavnoj turneji "Od istoka do zapada", Aleksandra je nosila impresivne komade odeće vredne više desetina hiljada evra, koji su postali meta kometarisanja na društvenim mrežama.

Na koncertima u Zagrebu, Aleksandra je nosila haljine i odelo brenda Alexander McQueen, čije cene dosežu neverovatne visine. Uz haljine i odelo, nosila je i pažljivo odabrane detalje poput minđuša, sandala, čizmi i rukavica, čije su cene takođe impresivne. Na primer, samo suknja brenda Alexander McQueen koštala je 5.420 evra, dok je cena topa iznosila 3.032 evra. Takođe, ne treba zanemariti ni cene luksuznih minđuša i obuće koje je nosila, poput Burberry minđuša od 250 evra i Giuseppe Zanotti sandala od 790 evra. Cena unikatnih komada koje je Prijovićka nosila se kreće između 3 i 5.000 evra.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Aleksandra Prijović

Iako su sve noći bile obilježene luksuznim stajlinzima, ubedljivo najskuplja noć bila je druga, kada je vrednost odeće koju je nosila premašila 28.000 evra.

Inače, jedan od emotivnih trenutaka na koncertu u Zagrebu bio je kada je Aleksandra iznela želju da održi čak i šesti koncert u ovom gradu. Publika je burno reagovala na ovu vest, a pevačica je bila vidno dirnuta i zahvalna na podršci koju dobija od svojih fanova. 

Trenutno ne postoji niko srećniji od mene, pored ovakvog uspeha i ovakve publike. Ja nisam odlično, ja sam najbolje! - Hoću da znate jednu stvar. Sad i ja hoću šestu Arenu! I sedmu i desetu! Pitaju me koji mi je koncert bio najbolji... Znate koji? Svaki - poručila je Aleksandra, prenose hrvatski mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading