ŠOK OGLAS: Karta za Prijin koncert PAPRENO SKUPA, nastao HAOS na internetu! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.11.2023

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oformljena grupa na kojoj se prodaju ulaznice Aleksandre Prijović!

ŠOK OGLAS: Karta za Prijin koncert PAPRENO SKUPA, nastao HAOS na internetu! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Aleksandra Prijović

Velika pomama za kartama za koncert Aleksandre Prijović u Zagrebu i dalje traje, a na internetu se mogu naći ulaznice koje koštaju čak 100 evra, tri puta više nego što su bile u slobodnoj prodaji. Interesantno je da su ulaznice za prva tri koncerta rasprodate u roku od 24 sata, dok je za četvrti koncert trebalo nešto više od 48 sati.

Za peti koncert, koji se rasprodao pre dve nedelje, zvanično nema više ulaznica u prodaji. Fanovi su čak formirali Fejsbuk grupu u kojoj se kupuju i prodaju karte za koncerte, dok se na internetu mogu naći oglasi za prodaju ulaznica po znatno uvećanim cenama.

 

 

Aleksandra Prijović će sutra održati prvi koncert u zagrebačkoj Areni, a potom će pevati još četiri puta tokom decembra. Zanimljivo je da je za pet koncerata u Zagrebačkoj areni pevačica zaradila skoro 3.000.000 evra, što jasno pokazuje koliku popularnost uživa među publikom u Hrvatskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading