ZVEZDE I PRIJATELJICE: Rozga i Prijović "zapalile" internet svojim nastupima i međusobnom prodrškom

Autor: P. R.

Zabava

01.11.2023

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U okviru svojih turneja „Minut srca mog“ i „Od istoka do zapada“, Jelena Rozga i Aleksandra Prijović ne samo da obaraju rekorde u dvoranama širom regije, već svojim prijateljstvom i podrškom „ruše“ i internet.

ZVEZDE I PRIJATELJICE: Rozga i Prijović "zapalile" internet svojim nastupima i međusobnom prodrškom

Foto: Live production

U subotu, Rozga je oduševila publiku u dupke punoj dvorani Spens u Novom Sadu, dok je Prijović iste večeri zapalila publiku u sarajevskoj Zetri. Snimci s ovih nezaboravnih nastupa su masovno osvanuli na TikToku i drugim internet platformama, a oduševljeni fanovi masovno dele ove momente.

Njihovi spektakularni nastupi, do sada neviđena produkcija za koju je zadužen Skymusic, kao i nezaboravni hitovi osvajaju regiju, a fanovi su odlučili da podele tu radost sa svetom putem TikToka i platforme X. Video snimci njihovih koncerata, ali i međusobne podrške i dalje gotovo preplavljuju ove društvene mreže. Korisnici  pišu kako im neprestano izlaze videa Aleksandre i Jelene iz prepunih dvorana.

Jelena Rozga i Aleksandra Prijović nisu samo regionalne mega zvezde - one su i prave prijateljice koje se nesebično podržavaju. Rozga je čak bila prva iz Hrvatske koja je čestitala Aleksandri na seriji od pet koncerata koje će održati u Areni Zagreb, dok je Aleksandra javno komentarisala video koncerta iz Novog Sada, objavljujući emotikone vatre i crvenih srca, a Rozga joj je odgovorila „Hvala draga moja Alex“... Njihov profesionalni uspeh, zajedno sa njihovim prijateljstvom, čini ih jednim od najsvjetlijih trenutaka na muzičkoj sceni Balkana.

Republika

Foto: Live production

Aleksandra Prijović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading