PORŠEOM SE ZABIO U METALNI STUB, PA POGINUO: Danas je deset godina bez slavnog Pol Vokera: Važio je za VELIKOG ZAVODNIKA I ŠARMERA!

Autor:

Zabava

30.11.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na današnji dan pre deset godina poginuo je poznati glumac u jezivoj saobraćajnoj nesreći.

PORŠEOM SE ZABIO U METALNI STUB, PA POGINUO: Danas je deset godina bez slavnog Pol Vokera: Važio je za VELIKOG ZAVODNIKA I ŠARMERA!

Foto: youtube.com/Fandom Entertainment

Smrt poznatog glumca Pola Vokera, zvezde filma "Fast and furious" svet i dalje ne može da prežali, iako je prošlo deset godina od tragičnog događaja.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/instagram.com

Pol Voker

Naime, glumac je poginuo sa samo 40 godina u stravičnoj nesreći nakon što se Poršeom zabio u metalni stub na ulici i vozilo se zapalilo. Pol je ostao u svom automobilu zarobljen u sedištu, a navodno ga je pojas prikliještio i slomio mu rebra i karlicu.

U jednom od poslednjih intervjua Pol je rekao da želi da napusti glumu i da se posveti porodici. Kako je tada tvrdio, umorio se od života filmske zvezde i smatrao je da je Holivud obično "smeće".

Svoju oazu je pronalazio na talasima pa je često surfovao. Takođe je trenirao džiu džicu i imao je braon pojas. Bio je veliki ljubitelj životinja i imao je nekoliko pasa, ali je voleo i da ide u lov. Iako je bio zadovoljan uspesima koje je postigao u karijeri, mislio je da je trebalo da postane muzičar.

Podsećamo da je savni glumac rođen je 12. septebra 1973. godine u kalifornijskom gradu Glendejlu. Prvo pojavljivanje na televiziji bilo je u jednoj reklami za pelene, a sa dve godine je počeo da se bavi manekenstvom, dok je od dvanaeste godine počeo da glumi u dečjim televizijskim emisijama. Kako je njegova karijera glumca krenula uzlazom putanjom, počeo je da privlači jako veliku pažnju i svojim ljubavnim životom, budući da je važio za velikog zavodnika i šmekera za kojim su uzdisale dame širom sveta.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading