PREMINUO SLAVNI MUZIČAR: Tragičnu vest saopštila supruga!

Autor:

Zabava

30.11.2023

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Frontmen i muzičar grupe "The Pogues" preminuo u 65. godini života.

PREMINUO SLAVNI MUZIČAR: Tragičnu vest saopštila supruga!

Foto: youtube.com

U 65. godini života, muzičar i frontmen irske grupe "The Pogues", Šejn Mekgovan, preminuo je nakon duže borbe sa zdravstvenim problemima. Vest o njegovoj smrti potvrdila je njegova supruga Viktorija za medije, izrazivši duboku tugu i ljubav prema preminulom suprugu. Šejn Mekgovan će zauvek ostati upamćen kao jedan od najpoznatijih irskih muzičara, čije je stvaralaštvo obeležilo muzičku scenu tokom 1980-ih godina.

Šejn će uvek biti ljubav mog života kao i svetlo koje ću držati pred sobom - poručila je njegova supruga Viktorija, prenosi Sky News.

Šejn Mekgovan je najpoznatiji po svojoj ulozi frontmena u seltik pank bendu "The Pogues", čiji je uspeh bio neosporno prisutan tokom 1980-ih. Grupa je ostvarila značajan uspeh nizom albuma, ali je posebnu popularnost stekla poznatim božićnim hitom "Fairytale of New York". Ovaj kultni hit i danas je omiljen među ljubiteljima muzike širom sveta. Pored toga, Šejn Mekgovan je sarađivao sa velikim imenima muzičke industrije, poput Kirsti Mekol, Šinejd O’Konor i Nik Kejv, ostavljajući neizbrisiv trag u svetu muzike.

Irska muzička scena ostala je zauvek obogaćena delom i nasleđem koje je Šejn Mekgovan ostavio iza sebe. Njegova karizma, muzički talenat i neponovljiv doprinos muzici ostaju trajni deo kulturne baštine. Poruka koju je njegova supruga poslala, ističući da će Šejn uvek biti ljubav njenog života i svetlo koje će držati pred sobom, dodatno naglašava koliki je uticaj imao na ljude oko sebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading