JOVANA JEREMIĆ U TRCI ZA GRADONAČELNIKA: Narod se kladi na voditeljku, ona se hitno oglasila: I BEZ FUNKCIJE SAM UZ SVOJ NAROD I SRBIJU!

Autor:

Zabava

30.11.2023

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka se oglasila za Republiku i otkrila da li bi volela da se nađe na ovoj funkciji!

JOVANA JEREMIĆ U TRCI ZA GRADONAČELNIKA: Narod se kladi na voditeljku, ona se hitno oglasila: I BEZ FUNKCIJE SAM UZ SVOJ NAROD I SRBIJU!

Foto: Instaram.com/jeremicjovana

Voditeljka jutarnjeg programa televizije Pink Jovana Jeremić, našla se na kladionicma za izbor gradonačelnika, koje je Meridianbet prvi izbacio, kao i kvote za nove uzbore. 

Poznato je da Jovana u sklopu svoje emisije rešava problema građana i mnogima je izašla u susret, što je sigurno jedan od razloga zbog kojih se našla na ovoj list za klađenje. 

Mi smo tim povodom okrenuli Jovanu i upitali je kako komentariše svoje pojavljivanje na kladioničarskim listama za izbor gradonačelnika, kao i da li bi je zanimalo da se bavi takavim poslom u životu. 

- Prezirem svaku vrstu funkcije, funkcije me ne interesuju. Ja svoju moć crpim iz svog ličnog autoriteta, a ne iz funkcije koju bih vršila. Ja sam i bez funkcije Alfa i Omega. Narod neka zna da ja ne jurim funkcije i meni to ne treba. Narod treba da zna da i bez funkcije Jovana Jeremić je uz svoj narod i uz Srbiji - poručila je za Republiku voditeljka jutarnjeg programa televizije Pink. 

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/jeremicjovana

Jovana Jeremić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Stojko

30.11.2023 19:05

Jovana Jeremic treba da zna da narod nju smatra za obicnu lujku bez obzira dali je na funkciji ili ne