JOVANA JEREMIĆ OBRISALA PATOS KOLEGINICAMA SA RTS: Voditeljka Pinka odbrusila uživo u programu (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

27.11.2023

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka udarila na koleginice sa Javnog servisa!

JOVANA JEREMIĆ OBRISALA PATOS KOLEGINICAMA SA RTS: Voditeljka Pinka odbrusila uživo u programu (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovana Jeremić

Voditeljka Jovana Jeremić, poznata po svojim oštrim jezikom i direktnim komentarima, ponovo je privukla pažnju javnosti svojim nedavnim izjavama u Jutarnjem programu Pink televizije. Ovog puta, ona je bila u centru pažnje nakon komentara jednog gosta o koleginicama sa Javnog servisa.

Naime, obučena u crnu, usku bluzu s dubokim dekolteom, Jeremićeva je komentarisala izjavu gosta o koleginicama sa RTS-a, koji je istakao da su pojedine koleginice sa te televizije počele da je kopiraju, na šta voditeljka "Novog jutra" nije ostala nema.

- Neuspešno! Za moj kod je potrebna energija, a ne harizma kuvane noge i harizma mrtve lisice - istakla je otresito Jovana u jutarnjem programu, a njen komentar izazvao je brojne reakcije na društvenim mrežama.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Jovana Jeremić

Podsećanja radi, jedan od prethodnih komentara Jovane Jeremić izazvao je dosta pažnje javnosti kada je insinuirala da su pojedine koleginice "dobile angažman na televiziji preko kreveta". Takođe, jednom prilikom je javno optužila Draganu Kosjerinu da je kopira, kada je ona u emisiji nosila "muško" odelo s kravatom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading