VODITELJKI RTS SVE SEVNULO U MINIĆU: Da li su ovo najduže NOGE na televiziji? Svi gledaju DOLE (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

27.11.2023

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li su ovo najduže noge na javnoj sceni?

VODITELJKI RTS SVE SEVNULO U MINIĆU: Da li su ovo najduže NOGE na televiziji? Svi gledaju DOLE (FOTO)

Foto: printscreen/RTS

Voditeljka Javnog servisa Ivana Milenković već godinama pleni pažnju gledalaca svojom harizmom i profesionalnošću. Njen angažman u vođenju televizijskih emisija privlači veliki broj vernih gledalaca, koji su fascinirani njenim šarmom i veštinama ispred kamere. Pored televizije, Ivana je takođe veoma aktivna na društvenim mrežama, gde redovno deli delove svog privatnog života sa pratiocima.

Naime, Ivana je nedavno oduševila svoje pratioce na društvenim mrežama pozirajući u prelepom izdanju u crvenoj haljini. Ova elegantna kombinacija istakla je njene vitke noge i privukla veliku pažnju.

 

 

Ispod fotografije su se nizali komplimenti na račun njenog izgleda, te nema korisnika koji nije bio oduševljen voditeljkom.

"Predivan osemeh", "Bravo, svaka čast", "Prelepa, nesvakidašnja", bili su neki od komentara ispod objave na društvenoj mreži Instagram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading