DIGNUTA JE U VAZDUH U BEOGRADU I PREŽIVELA JE! Gde je danas španska misica koja je zbog ubijenog Strahinje Stojanovića umalo izgubila život - luks život i opasna zverpored nje!

Autor:

Hronika

27.11.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španska misica Olac Bilbao Goznales danas ima i dete, a i dalje, kao i nekada, uživa u luksuzu.

DIGNUTA JE U VAZDUH U BEOGRADU I PREŽIVELA JE! Gde je danas španska misica koja je zbog ubijenog Strahinje Stojanovića umalo izgubila život - luks život i opasna zverpored nje!

Foto: instagram.com

Nekadašanja devojka Strahinje Stojanovića, koji je ubijen 2018. godine kada je ispod njegovog automobila marke ''audi'' eksplodirala bomba u naselju Galenika, španska misica Olac Bilbao Goznales, bila je povređena u ovoj eksploziji i zadobila je opekotine četvrtog stepena, koje su najteže i morala je na hitnu operaciju.

Naime, Olac je došla u Srbiju iz Marbelje da proslavi svoj rođendan, a bomba je eksplodirala kada se Stojanović vratio do stana jer je zaboravio mobilni telefon. Eksplizivna naprava je bila postavljena ispod vozačevog sedišta.

Uz povrede kakve je dobila bivša misica uglavnom idu i oštećenja unutrašnjih organa, te su lekari imali težak posao da spasu nogu devojci, ali su uspeli u svojoj borbi.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Strahinja Stojanović, ubijen

Nakon što se oporavila, ona je lekaru sa VMA uputila emotivnu poruku.

- Kao što znate, pre četiri meseca nije postojala nada da ću preživeti ili da ću sačuvati svoje noge. Sećam se svih bolnih procedura u bolnici i svaki put sam sumnjala da ću podneti ono što me čeka. Ali vi, gospodine, zaslužni ste za moje psihičko preživljavanje jer ste pokazali da ste odlični u svom poslu i da imate ogromno srce - napisala je ona i dodala da joj je bila čast što je o njenom zdravlju brinuo tako "častan i dobar čovek."

Devojci je tada presađena koža, a ožiljci koji su ostali na njenoj nozi i dan danas je podsećaju na ono što je preživela.

Kako je aktivna na društvenim mrežama, može se videti da uživa u luksuzu i raskalašnom životu, a na nekoliko fotografija se vidi i mladunče tigra.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olatz Bilbao (@0latz)

 

Inače, nakon napada na Stojanovića, on je napustio Srbiju i pretpostavlja se da se krio u Španiji kod nje, a u to vreme se sumnjalo da ima veze sa ubistvom advokata Dragoslava Miše Ognjanovića. Fotografija koju je ona objavila u tom periodu je odala njegovu lokaciju, ali ju je brzo obrisala i demantovala da se udala za njega, iako je napisala: ''Gospodin i gospođa Stojanović!''

Nakon što je raskinuo sa misicom, počeo je emotivnu vezu sa Kolumbijkom Sonjom Suarez Gomez.

Stojanović je ubijen 2020. godine, u eksploziji bombe koja je bila postavljena ispod njegovog BMW-a na Novom Beogradu. U tom trenutku, sa njim u vozilu je bila i njegova devojka, Kolumbijka Sonja Suarez Gomez, ali je ona prošla nepovređena. Ubica još uvek nije pronađen.

Republika

Foto: instagram.com/soniasuarezgmz

Strahinja Stojanović, Sonja Suarez Gomez

Nakon što je nastradao Sonja je otišla iz Srbije, a na društvenim mrežama neretko objavljuje fotografije nje i Stojanovića, uz potresne reči opraštanja i sećanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading