OVO JE UZROK EKSPLOZIJA U ZAGREBU: Policajci išli od stana do stana, blokirali ulicu!

Autor:

Hronika

25.11.2023

22:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U izveštaju se navodi da je druga bomba, pod nadzorom policijskog službenika za protiveksplozijsku zaštitu, uništena kontrolisanom eksplozijom u 21:05 na mestu gde je pronađena.

OVO JE UZROK EKSPLOZIJA U ZAGREBU: Policajci išli od stana do stana, blokirali ulicu!

Foto: Shutterstock

Policija je večeras dala dodatne više informacije o eksploziji koja se dogodila danas u Aninoj ulici u zagrebačkom kvartu Rudeš. Prema saopštenju, incident je uzrokovan bacanjem dve ručne bombe, od kojih jedna nije odmah eksplodirala.

U izveštaju se navodi da je druga bomba, pod nadzorom policijskog službenika za protiveksplozijsku zaštitu, uništena kontrolisanom eksplozijom u 21:05 na mestu gde je pronađena. Policija je najavila dalje istraživanje okolnosti ovog događaja.

Podsetimo, eksplozija se dogodila danas oko 17:25 u Aninoj ulici u zagrebačkom naselju Rudeš, a prouzrokovala je oštećenje na jednom automobilu i delu zgrade. Srećom,  povređenih, saopštila policija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading