NESTALA NAŠA POZNATA VODITELJKA: Unosila strah u kosti, a sada NIKO ne može da je NAĐE! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

24.11.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Život joj se potpuno preokrenuo!

NESTALA NAŠA POZNATA VODITELJKA: Unosila strah u kosti, a sada NIKO ne može da je NAĐE! (FOTO)

Foto: printscreen

Voditeljka Sandra Lalatović, nekada strah i trepet za učesnike kviza "Najslabija karika", danas vodi potpuno drugačiji život. Iako je bila poznata po oštrini i strogoći u popularnom kvizu, malo ko zna da se njen životni put kasnije okrenuo ka privatnom životu i novinarskoj karijeri.

Naime, nakon prekida emitovanja "Najslabije karike", Sandra se oprobala kao voditeljka emisije "Paparaco lov" pre nego što se posvetila porodičnom životu. Udala se za menadžera Ivana Čerina, uzela njegovo prezime i rodila devojčicu. Nakratko je vodila i emisije "Preljubnici" i "Krtica", pre nego što se posvetila novinarskoj karijeri.

Sandra se rado priseća vremena provedenog kao voditeljka popularnog kviza "Najslabija karika", te istakla da je uspeh kao voditeljke delom bio rezultat brzine i britkosti na jeziku, ali da je privatno daleko opuštenija.

- Umem da budem brza i britka na jeziku, što je i bio jedan od uslova za voditelja "Karike". Privatno nisam ozbiljna i stroga kao u kvizu, pa je to bio deo koji je trebalo "vežbati"... (smeh) Nije bilo toliko teško napraviti otklon u tom smislu, kada posao koji ste prihvatili pojmite na pravi način i potrudite se da ga uradite najbolje što možete u datom trenutku. Bilo je zanimljivo posmatrati reakcije takmičara na snimanjima. Mi smo se u pauzama često šalili, oni se taman opuste, kamere se upale, ja se uozbiljim, postavim nezgodno pitanje, a oni se zbune. Često su umeli da kažu: "Šta ti je ženo, taman smo mislili da smo te smekšali i nasmejali, a ti opet po starom" - izjavila je jednom prilikom.

Republika

Foto: youtube

Sandra Lalatović voditeljka

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Cvrle

24.11.2023 23:14

Sećam se koliko je ružna i cinična bila...