ŽENI SE ZORAN MARJANOVIĆ?! Preboleo UBIJENU Jelenu, ovo su svi detalji TAJNOG VENČANJA!

Autor: P. R.

Zabava

24.11.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvanuli šok detalji svadbe Zorana Marjanovića nakon što je nedavno pušten iz Centralnog zatvora!

ŽENI SE ZORAN MARJANOVIĆ?! Preboleo UBIJENU Jelenu, ovo su svi detalji TAJNOG VENČANJA!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Public/Promo

Zoran Marjanović, suprug tragično preminule pevačice Jelene Marjanović, navodno planira da stupi u brak sa svojom devojkom Zoricom Zokom Mitrović.

Nakon što je nedavno pušten iz Centralnog zatvora odlukom apelacionog suda u Beogradu, Marjanović sada planira venčanje sa Zoricom, koja je bila uz njega i pružala mu podršku tokom teških trenutaka. Venčanje je planirano za proleće sledeće godine, a par želi da ceremoniju održe u krugu prijatelja i kumova, ali u strogoj tajnosti kako bi sačuvali intimu samo za sebe.

- Zorica je ljubav njegovog života sa kojom želi da se zavetuje pred Bogom i narodom. Ako sve bude onako kako su zamislili sudbonosno da će izgovoriti na proleće sledeće godine. Biće u krugu prijatelja i kumova, ali u strogoj tajnosti. Ovaj put intimu žele da sačuvaju samo za sebe. Zorica je presrećna i jedva čeka da postane gospođa Marjanović - priča Zoranov blizak prijatelj.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, e-stock/ Časlav Vukojičić

Zoran Marjanović i Zorica Mitrović

I Mitrovićeva je potvrdila da sa Zoranom planira da ostari:

- Uz njega sam srcem i dušom. Zauvek ću biti s njim i mnogo ga volim. Bila sam mu podrška od prvog trenutka. Zabolele su me neistine u medijima i rešila sam da otkrijem istinu. Ne obazirem se na ljude koji pokušavaju da mu naude i da ga proglase monstrumom i ubicom. Velika nepravda je učinjena nad Zoranom. Svim silama ću se boriti da dokažem da je nedužan - rekla je za Kurir Zorica.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Zorica Mitrović

Podsećanja radi, javnost je za ljubav Zorana i Zorice saznala kada je on prvi put uhapšen 15. septembra 2017. godine. U kući Marjanovića u Borči te večeri bila je i Mitrovićeva, koja je napala policajce.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
lepo

24.11.2023 11:44

Žene se i kriminalci pa zašto se ne bi oženio nevin čovek, lažno optužen i konačno slobodan!