"NEMAM PARA DA PLATIM JOVANU JEREMIĆ" Pevač šokirao priznanjem, voditeljka Pinka tražila basnoslovnu cifru za svoje USLUGE!

Autor: P. R.

Zabava

29.11.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka mu tražila basnoslovnu cifru za svoje usluge!

"NEMAM PARA DA PLATIM JOVANU JEREMIĆ" Pevač šokirao priznanjem, voditeljka Pinka tražila basnoslovnu cifru za svoje USLUGE!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jovana Jeremić

Nekadašnji učesnik muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Nikola Kolani Stefanović, šokirao je javnost nedavnom izjavom da želi da angažuje Pinkovu voditeljku Jovanu Jeremić za snimanje svog novog spota, ali da nema dovoljno novca da je plati.

Naime, pevač je otkrio da već duže vreme prati rad Jeremćeve i da je želeo da ona bude deo njegovog muzičkog projekta, ali da mu je cena koju je voditeljka tražila bila nedostižna.

- Godinama pratim Jovanu Jeremić i stvarno je pozitivno luda i jedinstvena, obožavam da je gledam. Zato sam došao na ideju da baš nju angažujem za snimanje novog spota, međutim nisam uspeo - kaže pevač za Grand i dodaje da su mu saradnici rekli da bi pojavljivanje voditeljke u spotu bio pun pogodak za njega.

Republika

Foto: instagram.com/kolanii_

Nikola Kolani Stefanović

Iako je žarko želeo da u svom spotu ima Pinkovu voditeljku, pevač se šokirao kad je čuo njenu cenu.

- Sviđa mi se način na koji koketira sa kamerama i mislim da bi se odlično snašla u glavnoj ulozi u spotu, ali.. Nisam uspeo da ostvarim saradnju sa njom. Pokušavao sam da dođem do nje kako direktno, tako i preko saradnika, ali odgovor je bio isti- da to košta. Ja stvarno u tom trenutku nisam imao iznos koji je tražila, tako da sam odustao. Šokirao sam se kad čuo njenu cenu. Jovana Jeremić je skupa, ali mi je i dalje želja da se jednog dana pojavi u mom spotu - istakao je Kolani koji se nada da će jednog dana imati dovoljno novca da plati angažman popularne voditeljke.

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić

- Vredno radim, nastupam svakog vikenda, čak i radnim danima. Dosta sam uložio u nove projekte, ali ipak i štedim da jednog dana angažujem Jovanu. Neću se smiriti i odustati dok se Jovana Jeremić ne pojavi kod mene u spotu - zaključio je pevač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading