FOTKALA SE NE OBRAĆAJUĆI PAŽNJU ŠTA JE IZA NJE: Slučajno je uhvatila neprocenjiv trenutak - da li vi vidite? (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

30.11.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogla da veruje šta vidi u pozadini fotografije sa odmora.

FOTKALA SE NE OBRAĆAJUĆI PAŽNJU ŠTA JE IZA NJE: Slučajno je uhvatila neprocenjiv trenutak - da li vi vidite? (FOTO)

Foto: Facebook/https://www.facebook.com/alycia.savardouellet

Alisia Savard Oulet otišla je na jedno duže putovanje po Italiji 2019. godine. Putovala je po Rimu, Firenci, Napulju i Pompeji. Tokom svog petodnevnog boravka u prestolnici Italije, žena je posetila svetski poznatu fontanu di Trevi, a tamo je slučajno uhvatila čarobni trenutak jednog para u pozadini svojih fotografija.

Žena nije imala pojma što je snimila sve dok se nije vratila kući u Kanadu i svojoj porodici pokazala fotografije koje je snimila. Kad je stigla do fotografija legendarne fontane, mama ju je sprečila da prebrzo "preleti" preko slika jer je primetila nešto u uglu.

Na slici ispred fontane vesela devojka pozira, a onda se iza vidi kako muškarac prosi svoju devojku. Ona se iznenadila, te pristaje i grle se, što je takođe slikano.

Foto: Facebook/Alycia Savard-Ouellet

Devojka koja je uhvatila važan trenutak

Alisia je pokrenula istragu na Internetu kako bi pronašla ovaj par i podelila romantičan trenutak sa njima - ali još nije jasno da li ih je našla.

- Bilo je stvarno slatko. Kada sam se vratila kući, pokazivala sam svoje slike roditeljima i rekla sam im "O, sećam se, smejala sam se zbog slatkog para koji se ljubi" - priča ona.

- Onda je moja mama rekla "Čekaj, vrati se na sliku pre ove" i primetili smo da izgleda kao da je prosi. Pa sam odlučila da pokušam da ih pronađem i podelim slike s njima jer su jako slatke i slučajne. Bilo je neverovatno, nadam se da ću ih pronaći.

Par je zamalo propustio emotivni trenutak kada je njen fotograf rekao "Čekaj, u pozadini tvojih slika je par koji se ljubi, trebali bismo da se pomerimo i da ih snimimo".  Alisia je pogledala preko ramena i nasmejala se što je i zabeleženo.

Fotografije možete pogledati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading