RASKOPČALA JE MANTIL I POKAZALA STAJLING ZBOG KOG JE DEČKO VRATIO KUĆI I RASKINUO: Ona jeca, ne dolazi sebi (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

29.11.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razišli su se zbog njenog oblačenja.

RASKOPČALA JE MANTIL I POKAZALA STAJLING ZBOG KOG JE DEČKO VRATIO KUĆI I RASKINUO: Ona jeca, ne dolazi sebi (FOTO/VIDEO)

Foto: tiktok/ nikki.jabs

Niki Džabs koja dolazi iz Mičigena podelila je svoju priču na TikTok - u i ostavila je mnoge u šoku. Ona je upoznala muškarca iz snova po imenu Greg kog je "našla" putem društvenih mreža. Naime, ubrzo su "kliknuli", a onda je ona odlučila da se useli kod njega. Sve je delovalo idealno, dok je nije pozvao na večeru da upozna njegove prijatelje.

Kao i svaka žena kojoj je stalo da se što bolje pokaže, ona se maksimalno sredila za izlazak sa dečkom i njegovim važnim ljudima. Video je podelila na društvenoj mreži TikTok i mnoge ostavila u šoku. Kroz suze je ispričala šta joj se dogodilo. Istakla je da se dugo sređivala jer je i njoj bilo važno da se spremi za ovaj događaj.

- Potrošila sam 40 minuta na šminku da upoznam njegove prijatelje - kaže ona i tvrdi da ga je bilo sramota zbog njenog stajlinga.

Foto: TikTok/nikki.badanje

Niki se posvađali sa dečkom zbog izgleda

- Poslao me je kući da se presvučem - tvrdi uplakana devojka.

Video je izazvao bes među njenim pratiocima, a onda je dostigao čak skoro 10 miliona pregleda u kratkom roku.

Kada je raskopčala crveni mantil pokazala je da ispod ima nežno rože duboke pantalone i crni top. Bio joj je go stomak, te mnogi veruju da je to razlog koji ga je naljutio. 

"Ovim primerom pokazuje koliki je narcis, bezobrazan muškarac", "Volim kad se đubre samo odnese", "Jako mi je drago što si ovo naučila pre tri nedelje, a ne kasnije", "Radi se o kontroli, budi zahvalna što si ovo naučila sada", "Izgledaš neverovatno, pusti ga", pisale su joj najčešće žene, reči utehe.

Da li vi opravdavate ovakvo ponašanje?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading