ŽENE KOJE OVAKO IZGLEDAJU NAJVIŠE VARAJU: Jedan deo tela to NEPOGREŠIVO OTKRIVA, samo utvrdite veličinu!

Autor:

Lifestyle

03.11.2023

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neiskrenost i prevara su definitivno "crvene zastavice" u vezi i često razlog raskida.

ŽENE KOJE OVAKO IZGLEDAJU NAJVIŠE VARAJU: Jedan deo tela to NEPOGREŠIVO OTKRIVA, samo utvrdite veličinu!

Foto: shutterstock

Zgodna devojka

Ljudi imaju svoje standarde o tome šta može biti razlog za prekid veze, ali studija u Ujedinjenom Kraljevstvu otkriva zapanjujuće podatke. Varanje u vezi ili braku nažalost danas nije ništa novo, a osim što ćete signale primetiti ako malo više obratite pažnju, postoji studija koja sve otkriva.

Kako istuču, ako imate velike grudi, onda ćete najmanje varati. Dok, ako imate manje grudi, veće su šanse da ćete prevariti partnera.

Istraživači britanske stranice za upoznavanje brakova, Illicit Encounters, otkrili su da je ispitano 1.000 članica i da će samo 31 odsto njih, koje imaju veće grudi u rasponu od D do F korpi, ostati verne svojim partnerima. 

Novinarka web stranice za upoznavanje, međutim, nije mogla reći isto za žene s veličinama grudnjaka između A i C, kako je izveštavao "Dejli star". One s grudima veličine B bile su najveće varalice, čineći 35 odsto od 1.000 ispitanica.

Koje su šanse da je varanje povezano s veličinom grudnjaka? Što se tiče varalica, mislite li da je veličina bitna?

Foto: Shutterstock

Žene sa manjim grudima više varaju

Još neki znaci da partner vara

Promena ponašanja: Ako primetite veliku promenu poput česte svađe, distance ili čudnog ponašanja to može biti znak problema u vezi.

Tajnovitost: Ako partner postane izuzetno tajnovit u vezi svojih aktivnosti, telefona ili komunikacije, to može izazvati sumnju.

Nedostatak intimnosti: Smanjenje fizičke i emocionalne intimnosti u vezi može ukazivati na probleme.

Dugotrajna odsutnost: Ako partner provodi mnogo vremena van kuće bez konkretnog razloga ili često odsustvuje, to može biti znak da nešto nije u redu.

Promene u komunikaciji: Ako primetite promene u načinu na koji se partner ponaša prema vama, na primer, manje pažnje ili smanjenje komunikacije, to je zabrinjavajuće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bojan

19.11.2023 23:00

Isto je i sa muskarcima, oni sa velikim penisima retko varaju dok mi sa malim...