KRIJUMČARILI MIGRANTE ZA PO 2.350 EVRA! Ovako je ''pala'' sedmočlana banda! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Hronika

03.11.2023

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšena sedmočlana grupa krijumčara.

KRIJUMČARILI MIGRANTE ZA PO 2.350 EVRA! Ovako je ''pala'' sedmočlana banda! (FOTO/VIDEO)

Foto: MUP Srbije

 

 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, UKP, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, po nalogu Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, nakon višemesečne istrage danas su, na području Beograda i Subotice, uhapsili sedam članova organizovane kriminalne grupe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

Kako se sumnja, oni su od sredine aprila do sredine jula ove godine, za novčani iznos od 2.350 evra po migrantu, omogućili nedozvoljen prelaz državne granice između Srbije i Mađarske za više desetina iregularnih migranata afroazijskog porekla, kao i njihov ilegalni tranzit do zemalja Evropske unije.

Uhapšenim pripadnicima organizovane kriminalne grupe određeno je zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu koja će biti podneta i protiv još jedne osobe koja se trenutno ne nalazi u Srbiji, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading