ŽIVI SA BIVŠIM I SADAŠNJIM MUŽEM I SVIMA LEPO: Jednog ZAVELA, drugom slomila srce - zbog jedne stvari DELE KUĆU!

Autor: N.J.

Lifestyle

02.11.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi će pomisliti da ovo nije normalno, ali kada čujete razlog dobro ćete razmisliti.

ŽIVI SA BIVŠIM I SADAŠNJIM MUŽEM I SVIMA LEPO: Jednog ZAVELA, drugom slomila srce - zbog jedne stvari DELE KUĆU!

Foto: Printscreen/https://www.tiktok.com/@thelinzytaylor

Linzi Tejlor živi sa bivšim suprugom Krisom Kelijem i sadašnjim suprugom Majkom. U kući sa njima je i njihovo četvoro dece. Zapravo, bivši supružnici i Majk kupili su novu kuću u koju planiraju da se usele svi zajedno.

Nakon šest godina braka, Linzi i Kris rastali su se 2016. godine. No, ostali su prijatelji i nastavili su zajedno da gaje dvoje dece koji imaju 5 i 7 godina.

Nedavno su razgovarali sa SWNS - ovim voditeljima Real Fix podkasta, objašnjavajući zašto su se preselili zajedno i kako izgleda njihov život.

Iste godine kada su se rastali Linzi je upoznala Majka i brzo su se zaljubili. Uselili su se u jedan stan u blizini Krisove kuće, ali su bili prisiljeni da se isele. Tada je Kris ponudio da se presele u njegovu kuću koja ima pet spavaćih soba.

- Osećao sam da to treba da uradim. Imali smo bolesno dete u tom momentu i smatrao sam da mu je potrebna majka - kaže bivši suprug.

Foto: TikTok/thelinzytaylor

Žena koja živi sa bivšim i sadašnjim

Ipak, Majku je na početku bilo neprijatno.

- Naravno da je bilo neugodno - rekao sam mu, "da sam bio na tvom mestu, mislim da ne bih mogao da učinim istu stvar". Ali sve je prošlo mnogo lakše nego što smo mislili - dodao je Majk, rekavši da se sada oseća prijatno, piše "Foks njuz".

Majk takođe ima svoje dvoje dece koji žive sa njima. Jedan od glavnih razloga zašto su odlučili da se presele zajedno je to što Lukas, Linzin i Krisov sin, ima hroničnu granulomatoznu bolest ili CGD, redak poremećaj imunodeficijencije. 

Pre tri godine Lukas je bio podvrgnut transplantaciji koštane srži u pokušaju da izleči svoj poremećaj. 

Međutim, nakon njegove operacije svi su morali da budu izlovani dve godine da bi bio zdrav.

- Lukasov imunološki sistem trenutno je toliko slab da minimalno sme da bude napolju, a to znači da kao porodica to takođe moramo učiniti. To je velika žrtva koju svi podnose, ali nadamo se da će sve biti dobro kada Lukasu bude bolje - objašnjava.

Morali su da kupe novu kuću gde će živeti zajedno, a tvrde da sve rade zbog dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading