NOVA LAŽ ŠOLAKOVIH MEDIJA: Istina je da je u poslednjih deset godina izgrađeno najviše autoputeva u ISTORIJI naše zemlje! Srbija ne sme da stane

Autor:

Vesti

03.11.2023

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istina je da je u periodu od 2000. do 2012. godine izgrađeno tačno 42,6 kilometara auto-puteva punog profila.

NOVA LAŽ ŠOLAKOVIH MEDIJA: Istina je da je u poslednjih deset godina izgrađeno najviše autoputeva u ISTORIJI naše zemlje! Srbija ne sme da stane

Foto: Nikla Pančić

U poslednjih deset godina Republika Srbija izgradila je najviše kilometara auto-puteva u svojoj istoriji. 

Navodi medija u vlasništvu Dragana Šolaka koji tvrde da je Srbija u periodu od 2001. do 2012. godine izgradila čak 476 kilometara autoputeva punog profila je čista laž.

Da li se bilo koja građanka i građanin Srbije seća koji je to novi auto-put otvoren za vreme vlasti Zorana Živkovića, Borisa Tadića i Dragana Đilasa? Nijedan novi auto-put nisu završili, ali zato nas Dragan Šolak bezočno ubeđuje da su njegovi politički puleni izgradili nešto što ne postoji!? Da nije žalosno bilo bi smešno. 

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Goran Vesić

Istina je da je u periodu od 2000. do 2012. godine izgrađeno tačno 42,6 kilometara auto-puteva punog profila. Tačnije dograđeno na Titovim auto-putevima pošto nijedan novi auto-put nisu sagradili. Istina je da je u periodu od 2013. godine do danas izgrađeno čak 385 kilometara auto-puteva punog profila. Građanke i građani to vide i znaju jer puteve koje je izgradio predsednik Vučić koriste.

Pošto se putevi grade i rehabilituju od asfalta, a ne od laži i magle, kako to Šolak misli, hajde da pogledamo zvanične podatke koliko se asfalta proizvodilo i uvozilo u ovom veku. U Srbiji je za izgradnju i rehabilitaciju putne infrastrukture 2013. godine proizvedeno 2.122.990 tona asfalta. U 2023. godini u Srbiji će biti proizvedeno i ugrađeno 6.500.000 tona asfalta, što je rast od 306 odsto”.

Bilo bi lepo da Šolakovi mediji pronađu i pokažu jedan centimetar auto-puteva više od onih 42.6 km koliko su njihovi politički favoriti dogradili od 2000. do 2012. godine? Samo jedan centimetar. I da Tadiću, Živkoviću i Đilasu ne dodaju auto-puteve koje je Tito gradio u Jugoslaviji u prošlom veku. Smešno je kako zaboravljeni i neuspešni predstavnici bivših vlasti pokušavaju da ubede građane u nemoguće, a to je da je za vreme vlasti Demokratske stranke izgrađeno i otvoreno više auto-puteva nego za vreme vlasti Aleksandar Vučić.

Ovo je još jedan dokaz koliko opozicija potcenjuje građane Srbije i zašto moramo da ih pobedimo na izborima ubedljivije neko ikada do sada. 
Srbija će nastaviti da gradi auto-puteve i da privlači nove investicije i vraća život u regione koji zbog izgradnje auto-puteva ponovo imaju šansu da se ekonomski razvijaju. To je naša politika, jer Srbija ne sme da stane!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading