"MUŽ MI JE PLATIO GRUDI KAO TAKSU": Provokativna mama pokazala cenu za ovo zadovoljstvo, a razlog zbog kog to radi će vas izbezumiti! (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

03.11.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko bi ovo očekivao?

"MUŽ MI JE PLATIO GRUDI KAO TAKSU": Provokativna mama pokazala cenu za ovo zadovoljstvo, a razlog zbog kog to radi će vas izbezumiti! (FOTO/VIDEO)

Foto: TikTok/hope.homa

Žena kojoj je suprug platio grudi

Houp Homa, 29 - godišnjakinja, je postala prava internet senzacija nakon što je objavila snimak sa suprugom na društvenoj mreži TikTok. U snimku, njen suprug Dilan drži i pokazuje račun od 10.000 dolara za operaciju grudi koju Houp planira da uradi. I dok je većina korisnika bila oduševljena i smatra da je ovo simpatičan i zabavan gest muža prema svojoj voljenoj, bilo je i onih negativno iznenađenih.

Houp je majka dvoje dece, 10 - godišnje ćerkice i jednogodišnjeg sina, i veoma je aktivna na društvenim mrežama. Njen profil je prepun smešnih i slatkih trenutaka sa porodicom, koje rado deli sa svojim pratiocima. Međutim, ovaj snimak je izazvao veliku pažnju javnosti i podigao prašinu na mrežama.

Foto: TikTok/hope.homa

Houp je suprug morao da plati operaciju grudi zbog dva porođaja

U snimku se vidi kako Dilan pokazuje račun od operacije grudi, dok Houp kroz smeh navodi da je ovo kao "taksa" koju plaća jer se porodila dva puta. Mnogi korisnici su podržali ovakav gest supruga i smatrali da je ovo dokaz ljubavi i brige prema ženi koja je rodila dvoje dece. Jedna žena čak je napisala da i sama traži od svog muža da joj plati operaciju grudi jer je rodila četvoro dece, kao da je to neka vrsta nagrade za "trud i odricanje".

Ispod videa ljudi su komentarisali:

"To je bilo u našem usmenom ugovoru pre trudnoće", "Šalim se s mužem, dala sam ti dva sina, kralj bi bio oduševljen!", "Juče sam dobila svoje", "Najbolja investicija ikada", "Uvek sam govorila mužu moraš vratiti stvari tamo gde si ih našao", pisale su žene.

Međutim, bilo je i onih koji su negativno iznenađeni ovim snimkom. Neki korisnici su smatrali da je ovo "video bez poente" i da se Houp samo hvali novcem svog supruga. Jedan muškarac je čak napisao da je Houp samo "domaćica" i da nema šta da se hvali zbog toga što joj je suprug platio operaciju grudi.

Šta vi mislite o njenoj odluci?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading