BUDUĆA MLADA PREMINULA POSLE OPERACIJE GRUDI: Htela je da joj venčanica stoji savršeno (VIDEO)

Autor:

Lifestyle

28.09.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su estetski zahvati u najvećem broju slučajeva bezbedni, ponekad postoperativni tok može da pođe po zlu.

BUDUĆA MLADA PREMINULA POSLE OPERACIJE GRUDI: Htela je da joj venčanica stoji savršeno (VIDEO)

Foto: facebook

Buduća nevesta Alesia Naboso (21) preminula je posle operacije ugradnje silikona, na koju se odlučila jer je želela da joj haljina na venčanju stoji kao salivena.

- Njen san bio je da se uda u prelepoj haljini koja bi istakla njen novi dekolte. Oduvek je želela da ima veće grudi i nije se obazirala na komentare da joj silikoni nisu potrebni - rekla je za lokalne medije njena prijateljica koja je insistirala na anonimnosti. 

Alesia je radila kao kozmetičarka u blizini Napulja. Njen verenik je, poput njenih prijateljica, bio protiv toga da Alesia ide na ugradnju silikona, prenosi Njujork post.

U želji da za najvažniji dan u životu izgleda poput princeze, Alesia je 11. septembra otišla na operaciju grudi. Posle zahvata istog dana je sa klinike puštena kući.

Republika

Foto: Tanjug/AP, pixabay.com

Alesia je želela da na venčanju izgleda besprekorno, pa je otišla na hiruršku intervenciju

- Bila je dobro do 18. septembra - izjavio je dr Felisijano Čikareli sa klinike Vila del Fiori.

Međutim, nedelju dana posle operacije buduća mlada je dobila visoku temperaturu, počela je da kašlje, da se brzo zamara, osetila je slabost i gastrointestinalne probleme. 

- Njena porodica odvezla ju je dva dana kasnije u hitnu pomoć, gde je primljena u kritičnom stanju i sa kardiopulmonalnim zastojem. Dežurni lekari su odmah shvatili da je situacija veoma ozbiljna. Bubrezi su počeli da joj otkazuju, broj belih krvnih zrnaca bio je 17.000 i imala je poteškoće sa disanjem - rekao je dr Čikareli.

Ovako visok broj belih krvnih zrnaca ukazivao je na infekciju.

Devojka je bila podvrgnuta brojnim testovima. Prema rečima dr Čikarelija, on i njegove kolege su želeli da lokalizuju sepsu. Uradili su ultrazvuk i CT abdomena, kao i CT grudnog koša i otkrili da problem dolazi iz pluća.

Buduća nevesta je prevezena na intenzivnu negu. Ali, nekoliko sati kasnije došlo je do srčanog zastoja, usled čega je preminula.

 

 

Porodica Naboso želi da sazna ko je odgovoran za smrt njihove Alesije.

- Ako postoji odgovornost, ona mora da izađe na videlo. Ako je Alesia umrla zbog doktora, želimo pravdu. Bila je lepa, mlada i zdrava. Moraju da nam kažu šta se desilo u operacionoj sali - poručuju članovi porodice pokojne devojke.

Njena bivša komšinica Frančeska (65) izjavila je da je Alesia u nedelju trebalo da prisustvuje krštenju svoje sestričine koja je dobila ime po tetki.

- Bila je presrećna zbog toga, a sad neće moći da drži tu devojčicu u naručju - kaže Frančeska kroz suze.

Mario Lučezi, koji je pripremao venčanje sa Alesijom, oglasio se na društvenim mrežama, zaklinjući se da će je zauvek voleti.

- Volim te, Ale, nikada niko neće moći da zauzme tvoje mesto u mom srcu. Zauvek ćeš biti moja žena. Ti si nešto najlepše što mi se ikada dogodilo. Neću imati milosti ni prema kome dok pravda ne izađe na videlo. Uvek ćeš biti u mom srcu i u srcima članova tvoje porodice. Mnogo te volim - napisao je Mario.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading