NEĆU DA BODEM OČI: Sanja Vučić priznala da je sa Nućijem imala STRAŠAN PEH usred snimanja!

Autor:

Zabava

03.11.2023

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica otkrila na kakav problem je naišla tokom saradnje sa reperom.

NEĆU DA BODEM OČI: Sanja Vučić priznala da je sa Nućijem imala STRAŠAN PEH usred snimanja!

Foto: ATA Images

Sanja Vučić

Pevačica Sanja Vučić pre nekoliko dana izbacila je svoj prvi album pod nazivom "Remek-delo", na kojem se nalazi osman pesama. Ona je otkrila detalje snimanja svih spotova i priznala da je sa kolegom Igorom Panićem Nućijem imala peh, ali je uspela da nađe rešenje. 

 

- Nući i ja se družimo već neko vreme i pesma Đerdan se pokazala kao recept za uspeh. Htela sam da uvrstim pesmu jednu duetsku s njim na album i pokazalo se da pesma Ruzmarin ima najveći odziv do sada. Imali smo mali peh, jer je usred snimanja Nući otišao na odmor u Dubai, pa sam ja morala da odem kod njega da snimamo tamo. Tamo sam snimila i deo spota za ''Đene, đene''. Hvala bogu pa nismo imali nekih teškoća koje su nepremostive, pa smo za mesec dana snimili osam spotova. Mislim da je to rekord. Trudim se da budem profesionalac. Ako ne mogu da ispoštujem nekoga za sliku dva minuta, onda ne radim kako treba - rekla je Sanja.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Sanja Vučić novi album "Remek-delo"

Ona se takođe dotakla i svoje ljubavne veze i kratko prokomentarisala odnos sa dečkom, koji se trudi da drži daleko od medija:

- O mom dečku se piše otkad smo zajedno, ja gledam da to previše ne eksponiram. Ne osuđujem, ja sam bila taj lik, ali neću više... Smatram da treba kriti svoju sreću, jer onda to niko neće narušavati, jer mu neće bosti oči - poručila je pevačica u jutarnjem programu televizije Pink. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Sanja Vučić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading