NEMAM PARA ZA SANJU VUČIĆ: Olivera Kovačević pevačici našla posao na RTS-u, postaje urednica!

Autor: P. R. / A. N.

Zabava

30.10.2023

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka ima veliku želju da Sanja Vučić završi fakultet.

Sanja Vučić danas je organizovala promociju svog prvog slbuma "Remek delo" u jednom prestižnom beogradskom restoranu, gde je okupila brojne medije, kolege i prijatelje. Ispred naših kamera ona je govorila o svom velikom projektu, na kojem je vredno i naporno radila. 

Među prvima je stigla voditeljka Olivera Kovačević, koja se izljubola sa Sanjom, sa nama razgovarala o njenom novom albumu i Evroviziji. 

- Mislim da je Sanja biser među našim vokalima. Mislim kad budemo pronašli neku dobro pesmu da će tad biti predstavnica Srbije na Evroviziji - govorila je Olivera, a onda se Sanja ubacila:

- Kad budem rešila da pobedim tad idem - dodala je Sanja kroz smeh. 

Republika

Foto: youtube.com/Republika

Sanja Vučić i Olivera Kovačević

- Dogovoreno, ali dva puta, priznaj da si rekla da ti je dosadilo. Nikome nije dosadilo da ide, osim Sanji Vučić. Molim je već godinama da diplomira malo je ostalo, a ona savršeno govori jezike. Izuzetno je talentovana i govorim joj stalno da uzme diplovu. Biće urednica na RTS-u tražiće diplomu - govorila je Olivera, a onda šokirala sve odgovorom na pitanje da li bi Sanju pozvala da joj peva na privatnoj proslavi:

- Nemam ja pare za to - poručila je Olivera za Republiku. 

Na počeku teksta možete pogledati celu izjavu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading