ZANOSNI DEKOLTE I ISTETOVIRANE NOGE: Sanja Vučić zasijala na promociji svog prvog albuma! (FOTO)

Autor: P. R. / A. N.

Zabava

30.10.2023

20:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica danas ima veliki razlog za slavlje, ne skida osmeh s lica!

ZANOSNI DEKOLTE I ISTETOVIRANE NOGE: Sanja Vučić zasijala na promociji svog prvog albuma! (FOTO)

Foto: ATA Images

Pevačica Sanja Vučić večeras je proslavila izlazak svog prvog albuma "Remek-delo" na grandiozan način. Pevačica je okupila brojne saradnike i prijatelje u jednom restoranu u Beogradu, a za ovu posebnu priliku, izabrala je jedinstvenu toaletu koja je privukla pažnju svih prisutnih.

Njena haljina odisala je elegancijom, bila napravljena od materijala koji podseća na svilu, a gornji deo je imao oblik korseta koji je isticao njen zanosni dekolte. Donji deo haljine je bio mini, otkrivajući njene vitke noge i tetovaže koje do sada nismo imali priliku da vidimo.

Sanja je bila vidno raspoložena i nasmejana, pozirajući fotografima. Njeno brutalno izdanje je ostavilo sve prisutne bez daha, a fotografije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta. 


Sanja Vučić je istakla da je izlazak njenog prvog albuma jedan od njenih najvećih uspeha, te da je veoma ponosna na svoj rad. Ovaj album nosi naziv "Remek-delo" po jednoj od pesama za koju se već sada očekuje da će postati veliki hit.

Pored Sanje, na promociji su se pojavili i brojni saradnici i prijatelji, koji su došli da podrže pevačicu u ovom velikom trenutku. Atmosfera je bila izuzetno pozitivna, a svi prisutni su se divili Sanjinom talentu i energiji koju je prenosila na sve oko sebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading