EVO KAKO JE ŽENA UBILA PROLAZNICU SKOKOM SA ZGRADE! Snimak STRAVE kruži društvenim mrežama, sigurnosne kamere snimile JEZIVU scenu! (UZNEMIRUJUĆE)

Autor:

Svet

30.10.2023

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Upozorenje, članak sadrži uznemirujuće detalje i video snimke!

EVO KAKO JE ŽENA UBILA PROLAZNICU SKOKOM SA ZGRADE! Snimak STRAVE kruži društvenim mrežama, sigurnosne kamere snimile JEZIVU scenu! (UZNEMIRUJUĆE)

Foto: Twitter

Sigurnosne kamere snimile su trenutak kada je žena (43), koja se bacila sa prozora svoje kancelarije u Bukureštu, pala na prolaznicu (60). Starija žena je iste večeri preminula u bolnici.

Stravičan slučaj dogodio se 25. oktobra oko 9 sati ujutru.

Na snimku se vidi kako mlađa žena duge kose pada sa visine, a pre nego što će udariti o beton, ona delimično pada na stariju ženu koja je šetala trotoarom. Nakon pada, mlađa žena ostaje da leži, a prolaznici pritrčavaju da joj pomognu.

Na snimku se, zbog zida zgrade, ne vidi jasno šta se događa sa starijom ženom.

Iz policije su saopštili da im je poziv stigao oko 8.50 časova.

- Po dolasku na lice mesta utvrđeno je da je žena (43), koja je pala sa zgrade, pala preko 60-godišnjakinje, koja se kretala trotoarom. Obe osobe su bile pri svesti, a 60-godišnja žena je u težem stanju - navedeno je kobnog jutra iz policije.

Nažalost, starija žena preminula je iste večeri u bolnici. Prema nezvaničnim informacijama, imala je tri infarkta zaredom i lekari nisu mogli ništa da učine. Istovremeno, izvori iz istrage tvrde da je žena imala frakturu kičmenih pršljenova, što još nije zvanično potvrđeno.

Nakon što je starija žena preminula, protiv žene (43) pokrenuta je istraga zbog sumnje da je počinila ubistvo iz nehata. U ovom trenutku nema konkretnih dokaza da su dva slučaja povezana, ali je tužilaštvo preuzelo istragu, javljaju rumunski mediji.

Kolege žene koja je pokušala samoubistvo rekli su da je imala "depresivne periode", te da je zbog toga potražila stručnu pomoć. Ipak, ne znaju šta ju je navelo da se tog jutra baci sa prozora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading