HTELA SEBI DA ODUZME ŽIVOT, PA POČINILA UBISTVO IZ NEHATA! Žena se bacila sa zgrade i pala na slučajnu prolaznicu, mučenica PREMINULA iste večeri!

Autor:

Svet

30.10.2023

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeziv slučaj potresao Rumuniju!

HTELA SEBI DA ODUZME ŽIVOT, PA POČINILA UBISTVO IZ NEHATA! Žena se bacila sa zgrade i pala na slučajnu prolaznicu, mučenica PREMINULA iste večeri!

Foto: Profimedia

Žena (60) preminula je u bolnici u Bukureštu nakon što je na nju pala žena koja se bacila sa 5. sprata naočigled kolega.

Jeziv slučaj dogodio se 25. oktobra ujutru u prestonici Rumunije, a žena koja je pokušala samoubistvo prošla je sa lakšim povredama.

- Dana 25. oktobra 2023. godine, policijski službenici dobli su dojavu, oko 08:50 časova, o padu osobe sa zgrade koja se nalazi u Sektoru 4. Po dolasku na lice mesta utvrđeno je da je žena (43), koja je pala sa zgrade, pala preko 60-godišnjakinje, koja se kretala trotoarom. Obe osobe su bile pri svesti, a 60-godišnja žena je u težem stanju - navedeno je kobnog jutra iz policije.

Foto: shutterstock

Depresivna devojka

Nažalost, starija žena preminula je iste večeri u bolnici. Prema nezvaničnim informacijama, imala je tri infarkta zaredom i lekari nisu mogli ništa da učine. Istovremeno, izvori iz istrage tvrde da je žena imala frakturu kičmenih pršljenova, što još nije zvanično potvrđeno.

Nakon što je starija žena preminula, protiv žene (43) pokrenuta je istraga zbog sumnje da je počinila ubistvo iz nehata. U ovom trenutku nema konkretnih dokaza da su dva slučaja povezana, ali je tužilaštvo preuzelo istragu, javljaju rumunski mediji.

Kolege žene koja je pokušala samoubistvo rekli su da je imala "depresivne periode", te da je zbog toga potražila stručnu pomoć. Ipak, ne znaju šta ju je navelo da se tog jutra baci sa prozora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading