BIVŠA URAGANKA OTKRILA PREVIŠE! Ivana Boom Nikolić priznala zbog čega je PLAKALA na Karleušinom koncertu, a onda ŠOKIRALA SVE! (VIDEO)

Autor: G. D. / B. P. M.

Zabava

31.10.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna pevačica otkrila ono što nije želela, svi se iznenadili!

Pevačicu Ivanu Boom Nikolić sreli smo sinoć na promociji albuma njene koleginice Sanje Vučić, koju je došla da podrži. Za Republiku je govorila o tome koliko joj se sviđa Sanjin projekat, pa slučajno otkrila šta je pripremila publici.

- Napravila sam malu pauzicu, radila sam na pesmi, spotu. Sanjin album je stavarno remek-delo, stvarno se vidi trud koji je uložila, stvarno joj želim svu sreću. "Lako je njoj", to je ta pesma! Meni izlazi pesma "Haos i galama", to je stvarno jedan haos, nadam se da će vam se svideti. Uglavnom ljudi kažu: "Ivana pravi haos gde god da se pojavi, nastaje drama". Joj, to mi je inače stih u pesmi, ali nema veze, sad sam sve otkrila - rekla je Ivana.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ivana Boom Nikolić

Sanja je na promociji izjavila da joj je lakše kao solo izvođaču, nego kad je bila članica grupe, a Ivana se osvrnula na njenu izjavu.

- Navikla sam se na solo karijeru, verovatno i jeste njoj lakše, volela sam da se našalim, sada ima više mesta na bini. Uvek je lakše kad imaš nekog pored sebe. Ja sam navikla da budem u kolektivu. Ali navikle smo se. Drago mi je što je svaka od nas uspešna. Bile smo jake kao kolektiv, sada kao individue, to je i moj uspeh - dodala je pevačica.

Republika

Foto: ATA Images

Sanja Vučić

Za sam kraj, Ivana je progovorila i o mogućoj saradnji sa Jelenom Karleušom, a onda otkrila zbog čega je plakala na njenom koncertu.

- Volela bih da ponovimo saradnju sa Karleušom. Evo, ja ću uraditi duet sa njom. Sve mi je na nivou, stvarno svaka čast. Volim "Mašala", ali "Romane" mi je omiljena pesma. Radio je Nemanja Antonić, kog obožavam, rasplakala sam se kad sam ga videla na onom stejdžu - istakla je ona za Republiku.

Republika

Foto: ATAImages

Jelena Karleuša

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading