LAKŠE MI JE BEZ URAGANKI: Sanja Vučić progovorila o svom "Remek-delu", ovo je USLOV da bi sa nekim snimila duet!

Autor: P. R. / A. N.

Zabava

30.10.2023

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica otkrila koju pesmu svoje koleginice bi poželela da je njena!

Sanja Vučić danas je organizovala promociju svog prvog slbuma "Remek delo" u jednom prestižnom beogradskom restoranu, gde je okupila brojne medije, kolege i prijatelje. Ispred naših kamera ona je govorila o svom velikom projektu, na kojem je vredno i naporno radila tri meseca.

Republika

Foto: ATA Images

Sanja Vučić promocija albuma "Remek-delo"

Naziv albuma je sam po sebi hrabar. Mada i ja sam samouverena što se tiče mog stvaralaštva. Kad sam rekla "remek-delo" nisam mislila da sam riba, nego da sam okrnjena. Radila sam na njemu tri meseca. Ne volim da izdvajam mnogo vremena kada stvaram, jer mi sve brzo dosadi. Imam duet sa Nućijem jer je lak za saradnju. Lavovi smo u horoskopu. Samo sa takvima snimam duete - govorila je Sanja.  

Sanja je otkrila zbog čega na albumu nema dueta sa Teom Tairović, koji su mnogi očekivali. 

- Tea i ja smo imale mnogo obaveza. Nismo htele da žurimo, pa je ona izrazila želju da sačeka. Očekujte duet za kraj godine - rekla je pevačica. 

Sanja je priznala koji hit od neke njene koleginice bi volela da je ona snimila. 

- Sviđa mi se pesma Tee Tairović "Budalo", "Sve po starom" Aleksandre Prijović, "Na zemlji Bog" i "Romane" i "Mašala" sa Karleušinih albuma. 

Republika

Foto: ATA Images

Sanja Vučić promocija albuma "Remek-delo"

Sanja je priznala da joj je lakše otkad je solo izvođač. 

- Lakše mi je da nastupam kao solo izvođač. Naravno, postoje segmenti gde mi je otežavajuće. Mnogo je lakše pevati sa dve devojke, nego sam. Mada, lakše je i kada komuniciram s vama, pa može neko da odgovori umesto mene - kaže Sanja za Republiku.

Na početku teksta možete pogledati celu njenu izjavu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading