OSVANUO EKSPLICITAN SADRŽAJ ĆERKE POZNATIH RODITELJA NA SAJTU ZA ODRASLE: Pridružila joj se i MAJKA, jedan trenutak JEDVA ČEKA (FOTO)

Autor:

Lifestyle

01.11.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nada se da će je ćerka poslušati i primeniti njene savete.

OSVANUO EKSPLICITAN SADRŽAJ ĆERKE POZNATIH RODITELJA NA SAJTU ZA ODRASLE: Pridružila joj se i MAJKA, jedan trenutak JEDVA ČEKA (FOTO)

Foto: Profimedia

Američka glumica i bivša supruga Čarlija Šina, Deniz Ričards (52) pokušava da promeni mišljenje ćerke Sami i da je odgovori od onoga što je naumila. Sami Šin ima samo 19 godina i želi da uradi grudi. 

- Ismejavali su me kao tinejdžerku da su moje grudi ugrizli komarci. Uradila sam ih istih godina kada je poželela i Sami - objasnila je da bi danas uklonila implante.

- Pokušavam da je odgovorim od toga jer nisam znala koliko je to loše kada sam imala 19 godina. To nije laka operacija, bolno je! - rekla je.

Ipak, nije tako lako odgovoriti njenu ćerku Sami, koja je već "sagradila" karijeru na Onli fans platformi.

- Imala sam 10 godina i rekla sam, "Jedva čekam da imam velike grudi kao moja mama". Sve su moje prijateljice dobijale su velike grudi, a ja sam samo pitala, "Kad sam ja na redu?" - priznaje Semi da je grudnjak punila čarapama.

Foto: Profimedia

Mama i ćarka koje se snimaju zajedno za Onli fans

Trenutna prepreke za njene nove grudi su cigarete. Mora da prestane sa konzumiranjem najmanje mesec dana kako bi se kvalifikovala za postupak. Otkrila je da je zavisna od nikotina već pet godina. Manekenka je priznala da je čak kupila knjigu o odbacivanju te štetne navike, ali još nije počela da je čita jer ne želi da prestane.

- Realno gledano, želim da prestanem jer znam da ću zbog toga biti mnogo zdravija i živeti duže, ali jednostavno se ne želim time da se bavim. Samo to odlažem - rekla je Sami.

Njen otac, Čarli Šin je ispričao kako žali što je otkrio njene buntovničke trenutke javno 2021. godine kada je došla kod njega i gledala kako izgleda njegovo odvikavanje od alkohola.

Foto: Profimedia

Ćerka Čarlija Šina

Da podsetimo, Čarli i Deniz bili su u braku od 2002. go 2006. godine, a pored Semi imaju i ćerku Lolu koja ima 18 godina.

Osim što Sami snima sadržaj za odrasle tu joj se pridružila i majka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading