OVO JE NAJSMEŠNIJI RAZLOG ZA PREVARU KOJI ĆETE IKADA ČUTI: Muž je spavao sa koleginicom sa posla i uopšte mu nije ŽAO, ovo je OPRAVDANJE GODINE

Autor:

Lifestyle

28.10.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razlog zbog kog je suprug stupio u aferu nekome će čak biti i duhovit.

OVO JE NAJSMEŠNIJI RAZLOG ZA PREVARU KOJI ĆETE IKADA ČUTI: Muž je spavao sa koleginicom sa posla i uopšte mu nije ŽAO, ovo je OPRAVDANJE GODINE

Foto: shutterstock

Intiman odnos

Prevara je kompleksna i emotivno iscrpljujuća situacija za obe strane. Razlozi za prevaru mogu biti različiti, uključujući nedostatak zadovoljstva u braku, potrebu za pažnjom i intimnošću ili jednostavno loš izbor. Mnogi je ne opravdavaju, ali ispovest ove žene potpuno će vas iznenaditi. Razmišljanje njenog supruga, čak je u jednu ruku i "smešna", ali njoj sigurno nije.

- Imam 30 godina i u šoku sam jer je moj muž spavao sa drugom ženom. Veći deo nedelje je odsutan, spava u hotelima, i iznenađenje - bio je sa koleginicom. Posvađali smo se pre nekoliko dana oko nečeg sitnog, ali je sve eksplodiralo i on je na kraju priznao ovu aferu i rekao da mu je dosta mojih smešnih standarda i da je sve vreme pod pritiskom. Trenutno renoviramo kuću, što je stresno i skupo, a imamo petogodišnjeg sina. Navodno je s tom ženom spavao tri puta i dopisivali su se, ali kaže da su uglavnom prijatelji. Najviše je cenio druženje i bliskost, a se*s nije bila glavna stvar. Nisam čak ni ljuta u ovoj fazi jer sam još uvek u šoku što sam u ovoj poziciji i osećam se toliko povređeno jer je to učinio kako meni tako i nama. Kao da ga i ne poznajem. Moli me za oproštaj i deluje tužno - rekla je u ispovesti za "Miror".

Foto: shutterstock

Suprug je prevario sa koleginicom

Savetnica joj je odgovorila:

- Mislim da je najgore to što nije mogao da ti kaže kako se oseća. Da ste mogli da razgovarate o svom braku, možda bi stvari sada bile drugačije. Sve što možete da učinite je da pričate i, kako god to ispalo, da pokušate da dođete do nivoa na kom možete bolje da komunicirate jedno s drugim jer ste oboje još uvek roditelji i imate odgovornost prema malom dečaku - pojašnjava savetnica ženi koju je suprug prevario zbog stresa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading