REALOVA "ZVER" OD DETETA: Belingem oborio JOŠ jedan rekord!

Autor:

Sport

30.11.2023

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatnu sezonu igra ovaj momak

REALOVA "ZVER" OD DETETA: Belingem oborio JOŠ jedan rekord!

Foto: Tanjug/AP

Džud Belingem

Džud Belingem je još jednom zatresao mrežu za Madriđane u sinoćnom duelu sa Napolijem.

Reprezentativac Engleske se sjajno ubacio u 22. minutu i još bolje reagovao na centaršut Davida Alabe, te preciznim trzajem glave inicirao preokret "kraljevskog" kluba.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Belingem i Vinicius

 

Ovo je mladom igraču čak 15. pogodak u sezoni na samo 16 odigranih mečeva, od čega četiri u Ligi šampiona - a upravo to je i novi rekord koji je Englez oborio, s obzirom da niko do sada nije uspeo da postigne gol za Real na svakom od prva četiri duela u najjačem evropskom klupskom takmičenju. O tome u koliko "strašnoj" formi se nalazi Belingem govorio je i Karlo Anćeloti.

- On je spektakularan kada uđe u kazneni prostor, ulazi u njega kao na motoru", slikovito je opisao "Karlito" brzinu svog "zlatnog" deteta, a potom nastavio:

- Iznenađujuće je pomalo sve ovo što radi jer niko nije mogao ni da zamisli da će se ovako brzo prilagoditi na Real, na ovaj klub, da će ovako igrati. Iznenadio je sve - i navijače, i saigrače, i rivale - dodao je Anćeloti.

Real je pobedom od 4:2 nad timom iz Napulja zagarantovao plasman u šesnaestinu finala sa prvog mesta Grupe C, dok će bivši tim Karla Anćelotija, ukoliko se ne dogodi čudo protiv Brage u poslednjem kolu, dalje sa druge pozicije. Union Berlin će tražiti još jedno čudo protiv Madriđana u Nemačkoj, kako bi imao šanse za nastavak takmičenja u Ligi Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading