SRPSKI KUM I LEGENDA FUDBALA UDARIO NA NAJVEĆU ZVEZDU: Šta je Belingem doneo REALU? NIŠTA!

Autor:

Sport

21.11.2023

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće polemike.

SRPSKI KUM I LEGENDA FUDBALA UDARIO NA NAJVEĆU ZVEZDU: Šta je Belingem doneo REALU? NIŠTA!

Foto: Tanjug/AP

Džud Belingem

Hristo Stoičkog, legenda fudbala i Barselone, nije očaran mladim Džudom Belingemom, veznim fudbalerom Real Madrida.

Engleski reprezentativac je u tekućoj sezoni zaista pogurao "kraljeviće" do pobeda na nekoliko mečeva, ali kum srpskog pevača Miroslava Ilića osporava važnost njegovih golova.

- Od je jedan od najvećih talenata na svetu, mešavina Laudrupa, Kake i Pogbe iz najboljeg izdanja. Budućnost je pred njim. Sigurno će se boriti sa Mbapeom i Halandom za sledeću Zlatnu loptu. Ali voleo bih da znam šta je osvojio u 2023. godini u Borusiji iz Dortmunda i Real Madridu... Ništa! - naglašava.

Za "TutoSport" Bugarin je objasnio šta mu se ne sviđa kod Engleza. 

- Kakav uspeh su Real Madridu doneli svi njegovi golovi? Znate dobro šta bi moj prijatelj Murinjo rekao o titulama. Hoćemo li onda da pričamo o tome kako je poslednje sezone Borusija imala dva boda prednosti u odnosu na Bajern. Tuhel je uveo Musijalu, pri rezultatu 2:2 u Kelnu i on je pogodio za 3:2. Sa druge strane, Borusija nije mogla dalje od remija kod kuće i izgubila je titulu zbog gol-razlike - dodaje Hristo Stoičkov.

Džud Belingem je nedavno proglašen za "zlatnog dečka" svetskog fudbala sa 97% glasova. Najveći konkurenti među fudbalerima do 21. godin su mu bili  Džamal Musijala iz Bajerna i igrač RB Lajpciga Ćavi Simons.

Njega je Real doveo iz Borusije Dortmund ovog leta za 100 miliona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading