STANOJLOVIĆ BRŽI OD SUDIJSKOG ZVIŽDUKA: Odbrana Dobrosavljevića sačuvala ceo plen Ravnom Gaju!

Autor:

Sport

21.11.2023

20:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imali su domaći bod u rukama do nadoknade vremena.

STANOJLOVIĆ BRŽI OD SUDIJSKOG ZVIŽDUKA: Odbrana Dobrosavljevića sačuvala ceo plen Ravnom Gaju!

Foto: FK Ravni Gaj Malo Orašje

U okviru 11. kola Prve gradske lige Smederevo ekipa Starog Hrasta 2018 ugostila je sastav Ravnog Gaja iz Malog Orašja. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa pretposlednje pozicije na tabeli i osam osvojenih bodova, dok su gosti bili na drugom mestu sa dva boda manje u odnosu na lidera (22).

Republika

Od prvog minuta gosti su krenuli sa ofanzivnom, bio je posed na njihovoj strani, napadali su u naletima gol Lazarevića, ali je lopta završila u mreži tek na isteku 35. minuta. Duga lopta Milića u prazan prostor, utrčao je Nikola Stanojlović, koji je glavom postigao pogodak za 1:0 u korist Ravnog Gaja.

Situacija na terenu se nije promenila nakon prvog gola, posed i inicijativa je na strani gostujućeg tima, dok je domaćin uglavnom vrebao iz kontranapada. Do odlaska na odmor nove promene rezultata nije bilo.

Drugi deo meča počeo je sa tri izmene, dve na strani gostujućeg tima, dok je jednu izvršio trener Starog Hrasta. Posle pet minuta igre Ravni Gaj duplira prednost preko Davida Pavlovića, 2:0.

Imali su gosti u uvodnih 15-tak minuta drugog dela meča još par šansi da potpuno reše pitanje pobednika, ali je golman Lazarević odličnim intervencijama čuvao svoj tim u igri.

Republika

Foto: Omladinci Ravnog Gaja jesenji prvaci lige - svetla budućnost

U 64. minutu gotovo iz prve prave prilike za domaći tim, trese se mreža golmana Dobrosavljevića, Aleksandar Stokić nakon prekida postiže gol i smanjuje zaostatak svog tima na 2:1.

Igra se u tim trenucima malo promenila, gosti su i pored inicijative primili gol, što je u nekoj meri uticalo na dalji tok meča. U 82. minutu Bojan Ilić fenomenalnim šutem iz slobodnog udarca sa nekih 20-tak metara donosi izjednačenje Starom Hrastu, 2:2.

Šokirani su bili gosti u tim trenucima, ali se nisu predali, krenuli su u totalnu ofanzivu, i pred sam kraj meča su uspeli da stignu do pogotka vrednog tri boda. Pavlović je dugom loptom uposlio Milića, koji je glavom dodaje do brzonogog Stanojlovića, koji postiže svoj drugi gol na meču, treći za Ravni Gaj, za konačnih 3:2. 

Do kraja meča se rezultat utakmice nije menjao, domaći su preko Stokića mogli do izjednačenja u poslednjim trenucima susreta, ali je golman Dobrosavljević spasao ceo plen svom timu.

Stari Hrast 2018 (Kulič) - Ravni Gaj (Malo Orašje) 2:3 (0:1)

Stari Hrast 2018: Lazarević, M. Jovanović, Todorović, Jovanović, Petrović (od 46' I. Vučković), Stokić, Maksimović (od 78' D. Vučković), Petković, Ilić, Stefanović (od 85' U. Jovanović), Z. Jovanović

Ravni Gaj: Dobrosavljević, Ružić (od 75' Ma. Milić), Ranković, Mi. Milić, Pavlović, Ranković, Janković (od 83' Milovanović), Mitrović (od 46' Radovanović), Stanojlović, Milutinović (od 46' Joksimović), Mladenović (od 76' Pavlović) 

Ovim trijumfom ekipa Ravnog Gaja je održala zaostatak za liderom od samo dva boda, i zimsku pauzu će provesti na drugoj poziciji na tabeli, dok su gosti ostali na 11. mestu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading