PRED DOLAZAK ZVEZDE! UEFA papreno KAZNILA Jang Bojs!

Autor:

Sport

21.11.2023

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica 5. kola Lige šampiona se igra 28. novembra u Bernu.

PRED DOLAZAK ZVEZDE! UEFA papreno KAZNILA Jang Bojs!

Foto: Starsport

Fudbaleri Jang Bojsa

Evropska kuća fudbala (UEFA) je odlučila da kazni prvaka švajcarske Jang Bojs, pred meč grupne faze Lige šampiona protiv Crvene zvezde na svom terenu.

Razlog tome je ponašanje navijača tima iz Berna u utakmici sa Mančester sitijem, pa je zbog toga klub kažnjen novčano, ali i zabranom prisustva navijača na stadionu.

Zbog paljenja pirotehnike na stadionu "Etihad", švajcarski tim će platiti 20.250 evra, zbog ubacivanja objekata na teren 3.000 evra, a zbog štete na imovini 5.000 evra. Zbog neprimerenog ponašanja će platiti još 10.000 evra na sve to.

Foto: Starsport

 

Kada se sve to sabere, Jang Bojs je kažnjen ukupno sa 38.250 evropskih novčanica.

Švajcarci su dobili i dvogodišnju usovnu kaznu, pa će im, ako se ovakvi ispadi ponove, biti zabranjeno da na jednom evropskom meču prodaju ulaznice navijačima koji bi želeli da idu na njihova gostovanja.

Međutim, to ne utiče na duel sa crveno-belima 28. novembra, tako da se očekuje da na stadionu "Vankdorf" bude prisutno 30.000 navijača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading